27.10.20

Ο Λαγός ζητά οικονομική ενίσχυση...


...για να πληρώσει τους δικηγόρους του...

Την οικονομική στήριξη των διαδικτυακών του «φίλων» και των υποστηρικτών του, ζητά ανερυθρίαστα ο Γιάννης Λαγός για «να ανατρέψει την απόφαση» του δικαστηρίου το οποίο τον καταδίκασε σε φυλάκιση 13 ετών και 8 μηνών για... διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και παράνομη κατοχή όπλων, χωρίς αναστολή.

Ο ίδιος με ανάρτησή του στην ιστοσελίδα του κόμματος που ίδρυσε, ΕΛΑΣΥΝ, προσθέτει ότι έφτασε «η ώρα όσων επιθυμούν να αποφανθεί η πραγματική Δικαιοσύνη», απειλώντας για άλλη μία φορά να οδηγήσει «στο εδώλιο των κατηγορουμένων τους επίορκους δικαστές και πολιτικούς».




Η ανακοίνωση του καταδικασμένου Γιάννη Λαγού στην ιστοσελίδα της ΕΛΑΣΥΝ:

«Αρκούσαν λίγοι “υπάκουοι” δικαστές και μερικοί διεφθαρμένοι πολιτικοι, καθώς και ένας όχλος εξαγριωμένων μπολσεβίκων, για να οδηγηθούν στις φυλακές αθώοι άνθρωποι ως “εγκληματική οργάνωση”.

Τώρα ήρθε η ώρα μας! Η ώρα όσων επιθυμούν να αποφανθεί η πραγματική Δικαιοσύνη!

Ο Γιάννης Λαγός, ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, θα επιδιώξει από τις Βρυξέλλες να ανατρέψει την απόφαση και να οδηγήσει στο εδώλιο των κατηγορουμένων τους επίορκους δικαστές και πολιτικούς.

Οι δικαστικοί αγώνες στην Ευρώπη, κοστίζουν ακριβά. Η νομική ομάδα που αποτελείται από κορυφαίους Ευρωπαίους νομικούς, θα δώσει τιτάνια μάχη για να αναδείξει την αλήθεια.

ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!

Σας καλούμε να προσφέρετε ό,τι μπορείτε για την αντιμετώπιση των τεράστιων εξόδων που απαιτούνται. Η αποκατάσταση της αδικίας, είναι στο χέρι σου!»...

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: