2.4.19

Το φιάσκο...


Πήγαν για μαλλί η Φ. Γεννηματά και το ΚΙΝΑΛ, καλώντας στο Συνέδριο τους τον Φρανς Τίμερμαν υποψήφιο των ευρωπαίων σοασιλαδημοκρατών για την Προεδρία της ΕΕ και βγήκαν κουρεμένοι!

Ο...
Φρανς Τίμερμαν στον χαιρετισμό του, αντί να υποστηρίξει το ΚΙΝΑΛ, υποστήριξε στην ουσία μέσα στο Συνέδριο του τελευταίου… τον ΣΥΡΙΖΑ!

Ο Τίμερμαν κάλεσε ευθέως το ΚΙΝΑΛ σε “προοδευτικό μέτωπο” (!) με τον ΣΥΡΙΖΑ, (στην ουσία μνημονιακό σοσιαλφιλελεύθερο μέτωπο υποτέλειας), λέγοντας, ταυτόχρονα, ότι “όποιες διαφορές υπάρχον (ανάμεσα ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ) είναι τίποτα (!) και δεν συγκρίνονται με τις συνέπειες που θα φέρει η επικράτηση της Δεξιάς“!

Το φιάσκο για το ΚΙΝΑΛ δεν περιγράφεται.

Στην πραγματικότητα, βεβαίως, το ΚΙΝΑΛ έχει καταντήσει πουκάμισο αδειανό. Έχει εξατμιστεί μέσα στις συμπληγάδες ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, που έχουν ταυτόσημες πολιτικές με ταυτόσημες καταστροφικές συνέπειες για την χώρα.

Στο ΚΙΝΑΛ υπάρχουν από τη μια φανατικοί Μητσοτακικοί και από την άλλη φανατικοί “φίλοι” του μεταλλαγμένου ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, έχει μεταβληθεί στο χειρότερο εαυτό του ΠΑΣΟΚ. Μόνο φίλοι και περισσότερο φανατικοί του ΚΙΝΑΛ δεν υπάρχουν!

Κ.Λ. 

"Kοκκινοπιπεράτα" (iskra.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: