1.11.18

10 +1 σκέψεις για την Συνταγματική Αναθεώρηση...

Χρήστος Ξανθάκης

1) Αυτόν που κατάλαβε πότε πρέπει να είναι εκατόν ογδόντα βουλευτές για πλειοψηφία, πότε πρέπει να είναι εκατόν πενήντα, πότε η Αναθεώρηση θα γίνει τώρα, πότε θα πάει για την...
επόμενη Βουλή και πότε για την μεθεπόμενη, τον έχει ήδη τσιμπήσει το ΜΙΤ. Με υποτροφία!

2) Όλοι θέλουν να καταλήξει στο χρονοντούλαπο ο νόμος περί ευθύνης υπουργών. Εκτός από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, που προτιμάει τη μοναξιά.

3) Οι παπάδες κάνανε ό,τι γουστάρουνε, κάνουνε ό,τι γουστάρουνε και θα κάνουνε ό,τι γουστάρουνε. Κι όποιος τους πάει κόντρα, θα έχει την τύχη του Δήμου Βερύκιου.

4) Σκίζεσαι μια ζωή για να κατοχυρωθεί από το Σύνταγμα η ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων. Κι ύστερα έρχεται ο Σόιμπλε και δεν μπορείς να διορίσεις τους αποφοίτους τους.

5) Τόσον καιρό σέρνει πίσω της η Νέα Δημοκρατία το ΚΙΝΑΛ, τώρα έσυρε το ΚΙΝΑΛ τη Νέα Δημοκρατία. Είμαι απολύτως βέβαιος ότι σας έχει συμβεί και με γκόμενο!

6) Ο Πάνος Καμμένος προσπαθεί να ντιλάρει. Με σκατόφυλλο και καθρέφτη στην πλάτη του.

7) Αυτόν που κατάλαβε τι σκέφτεται, τι ονειρεύεται και τι εν τέλει θα ψηφίσει το Ποτάμι στη Συνταγματική Αναθεώρηση, τον προσλάβανε στο Δαφνί. Με διπλό μισθό!

8) Άμα δεν πάει το βουνό στον Μωάμεθ, πάει ο Μωάμεθ στο βουνό. Το ΚΚΕ, πάλι, δεν πάει πουθενά.

9) Ο Βασίλης Λεβέντης θα ψηφίσει όποιον πάρει το κεφάλι του Γιάννη Μπουτάρη.

10) Ο Βαρουφάκης θα έχει δίκιο σε όλες τις παρατηρήσεις του για το Σύνταγμα. Αλλά θα μας κοστίσει διακόσια δισεκατομμύρια.

10 +1) Ρε, ποιός τη γαμ... την Αναθεώρηση; Όπου να ‘ναι ολοκληρώνεται η δίκη της Χρυσής Αυγής!

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: