1.2.18

''Δεν είναι δουλειά της Εκκλησίας να χαράζει εξωτερική πολιτική σε εθνικά θέματα''...

Δείτε το βίντεο...

Τα θέματα εξωτερικής πολιτικής πρέπει να τα διαχειρίζονται ειδικοί και ειδικοί είναι ο υπουργός Εξωτερικών, ο Πρωθυπουργός δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θ. Παπαχριστόπουλος στην ΕΡΤ προσθέτοντας ότι...
«δεν είναι δουλειά της Εκκλησίας να χαράζει εξωτερική πολιτική».

«Η λύση πακέτο έχει προαναγγελθεί από τον ίδιο τον Κοτζιά» και το ότι «οι ανιστόρητες διεκδικήσεις είναι το κύριο και κεντρικό θέμα και αυτό το λένε όλοι και πρώτος ο Πρωθυπουργός» αλλά κάποιοι κάνουν πως δεν ακούνε, πρόσθεσε.

«Είμαι σαφώς κατά των συλλαλητηρίων συμμεριζόμενος τη γνώμη του κ. Αβραμόπουλου, της κ. Μπακογιάννη, του κ. Φορτσάκη, του κ. Τσιάρα» είπε ο κ. Παπαχριστόπουλος δηλώνοντας παράλληλα, ότι είναι σεβαστά τα συλλαλητήρια ως εκδήλωση ενός αγνού πατριωτισμού που όμως πάει να καπελώσει η Χ.Α.

Μιλώντας για τη στάση του κόμματός του υπογράμμισε ότι το χειρίζεται ο Πρόεδρος ενώ στη σύγκλιση της Κ.Ο. είπαμε να χαμηλώσουμε τους τόνους ενώ υπογράμμισε ότι στο κόμμα τους έχουν κατοχυρώσει την ψήφο κατά συνείδηση.

Πρόσθεσε ότι είναι σημαντικό να λυθεί το θέμα εκτός των άλλων και για εμπορικούς, οικονομικούς λόγους μιας και η Κίνα προγραμματίζει να περάσει τα προϊόντα της μέσω Θεσσαλονίκης, Αξιού, Δούναβη προς τη Δ. Ευρώπη. Η επίλυση του θέματος θα συνεισφέρει στη σταθερότητα ειδικά με τα εκρηκτικά προβλήματα που δημιουργεί ο «νευρικός» Ερντογάν στην χώρα μας...

Κατ. Μπρέγιαννη, avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: