1.2.18

Του κακοφάνηκε του Ψωμιάδη...

...η συνέντευξη Μπουτάρη...

Αφού έβγαλε τη στολή του Ζορό, είπε να ασκήσει τα αντιπολιτευτικά του χρέη κόντρα στον...
Γιάννη Μπουτάρη, χρησιμοποιώντας ανοίκειες εκφράσεις.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο οποίος τελευταία βρίσκεται και πάλι στην επικαιρότητα, για λόγους… σίγουρα όχι πολιτικούς. Αυτή τη φορά ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης εξαπέλυσε τα «βέλη» του εναντίον του δημάρχου της πόλης, του οποίου το όνομα… ούτε που ξέρει.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Down Town ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αναφέρθηκε αρχικά στη διαφήμιση που έκανε για τη γνωστή αλυσίδα καταστημάτων και η οποία αποσύρθηκε από την αρχική της μορφή, λέγοντας πως «εδώ και 35 χρόνια κάνω τα πάντα. Δεν έμεινε κάτι που να μην έχω κάνει. Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που μεταμφιέζομαι. Έχω ντυθεί Ζορό, Βλάχος, Πόντιος και Άγιος Βασίλης. Ποτέ δεν φόρεσα τη μάσκα της υποκρισίας και της σοβαροφάνειας. Πάντα ήμουν αυθεντικός. Ούτε ανήκω σε κανένα αληταριό. Είμαι όπως είμαι.

Και να σας πω και κάτι; Εγώ δεν βγήκα να πουλήσω ή να διαφημίσω κοκαΐνη, σεξουαλικά βοηθήματα, όπως πήγε κάποιος σε ένα μπου…ο και έκανε τη μαντάμ».

«Αναφέρεστε στον Γιάννη Μπουτάρη, που έδωσε συνέντευξη μέσα σε οίκο ανοχής;» ρωτήθηκε ο πρώην νομάρχης, για να απαντήσει: Ούτε το όνομά του δεν ξέρω. Κάποιος με ιδιαίτερα γούστα. Καλό είναι να κάνουμε τα πάντα, αλλά να επιδεικνύουμε και το έργο που μας ανέθεσε ο ελληνικός λαός.

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: