1.1.18

Η Lorde κατηγορείται για αντισημιτισμό...

Μία ολοσέλιδη διαφήμιση κυκλοφόρησε μαζί με το τελευταίο φύλλο της Washington Post για το 2017. Σε αυτή η Lorde κατηγορείται για...
αντισημιτισμό, επειδή ακύρωσε συναυλία της στο Ισραήλ.

Η διάσημη pop τραγουδίστρια ακύρωσε πριν μερικές ημέρες προγραμματισμένη της εμφάνιση στο Ισραήλ και τώρα ο ραβίνος Shmuley boteach έκανε πληρωμένη καταχώριση στην αμερικανική εφημερίδα κατηγορώντας την για αντισημιτισμό.

Στη φωτογραφία, προϊόν photoshop, απεικονίζεται η 21χρονη καλλιτέχνης, μπροστά από μία εικόνα καταστροφής από τη Συρία.


Το κείμενο αναφέρει ότι η Lorde και η Νέα Ζηλανδία αγνοούν τη Συρία και επιτίθενται στο Ισραήλ. Η τραγουδίστρια δέχεται, ακόμη, κριτική επειδή «συμμετέχει σε ένα παγκόσμιο αντισημιτικό μποϊκοτάζ, ενώ κάνει ακόμη συναυλίες στη Ρωσία».

Η αναφορά στη Νέα Ζηλανδία γίνεται επειδή η Lorde ακύρωσε την εμφάνισή της έπειτα από μία επιστολή δύο Νεοζηλανδών, οι οποίοι ανέφεραν ότι εάν κάνει συναυλία στο Ισραήλ θα φανεί πως υποστηρίζει την κατοχή της Παλαιστίνης.

Ο υπερορθόδοξος ραβίνος σε μήνυμά του στο Διαδίκτυο δήλωσε «Αγαπώ τη Νέα Ζηλανδία, είναι από τις πιο όμορφες χώρες του πλανήτη. Γιατί εξάγει τόσο μίσος θρησκοληψία για το Ισραήλ;», ενώ κατηγόρησε την Lorde ότι προωθεί τις προκαταλήψεις και τα ψέματα κατά των Εβραίων τη στιγμή που κάνει συναυλίες στη Ρωσία, οποία «προωθεί τη γενοκτονία των σουνιτών μουσουλμάνων στη Συρία»...


efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: