8.7.24

Μαρούσι: Ανατροπή στο φονικό σε κλαμπ - O δολοφόνος μαχαίρωσε τον 23χρονο χωρίς να απειληθεί...Τρεις μήνες μετά τον φονικό καβγά που σημειώθηκε έξω από κλαμπ στο Μαρούσι με έναν 23χρονο να πέφτει νεκρό, βίντεο που φέρνει στο φως το Πρώτο Θέμα, ανατρέπει τα μέχρι τώρα στοιχεία...

Συγκεκριμένα στο βίντεο φαίνεται πως ο δράστης βγαίνει μέσα από το club αποφασισμένος να σκοτώσει.

Μαζί του βγαίνουν έξι ακόμη άτομα από την παρέα ενώ ο ίδιος έχει το χέρι του στην αριστερή τσέπη του παντελονιού όπου κρύβει το μαχαίρι.

Ο 23χρονος βρίσκεται έξω από το γνωστό club μετά από μήνυμα που έλαβε από ένα φίλο του με το οποίο του ζητούσε βοήθεια. Ο δράστης τρέχει προς την πλευρά του και μέσα σε 10 δευτερόλεπτα του καταφέρνει ένα θανάσιμο πλήγμα μαχαιρώνοντάς τον στην καρωτίδα.

Οπότε και ο 23χρονος, αιμόφυρτος και πέφτοντας στο έδαφος, βγάζει ένα πιστόλι από το τσαντάκι του και προσπαθεί να απαντήσει.

Ωστόσο, χάνει πολύ αίμα και δεν έχει δύναμη να πατήσει τη σκανδάλη με αποτέλεσμα το όπλο να μπλοκάρει. Στη συνέχεια απομακρύνεται από το σημείο και λίγα μέτρα πιο δίπλα πέφτει αναίσθητος στο έδαφος ενώ ο 24χρονος επιστρέφει τρέχοντας στο club...


Δεν υπάρχουν σχόλια: