8.7.24

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέσυρε δύο γυναίκες...Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής στον πεζόδρομο Παπαδιαμάντη της Σκιάθου όπου ένα ασθενοφόρο ενώ είχε παραλάβει περιστατικό, στην προσπάθειά του να επιστρέψει στο Κέντρο Υγείας παρέσυρε δύο γυναίκες την ώρα που εκείνες κοιτούσαν αμέριμνες στα εξωτερικά σταντ εμπορικού καταστήματος...

Σύμφωνα με πληροφορίες του Skiathoslife.gr ο οδηγός ήταν στέλεχος στρατιωτικός της 111 Π/Μ ενώ ο διασώστης ο οποίος επέβαινε στο ασθενοφόρο και βρισκόταν στην καμπίνα με το περιστατικό, κατέβηκε και παρείχε τις πρώτες βοήθειες στις δύο γυναίκες ενώ τις πρότεινε να τις μεταφέρουν στο ΚΥ κάτι που αρνήθηκαν.

Kκατά τη διέλευση οχήματος του ΕΚΑΒ που η ταχύτητα για το σημείο ήταν αυξημένη, παρέσυρε με τον καθρέφτη του οχήματος τις δύο γυναίκες που εκείνη την ώρα κοιτούσαν προϊόντα στα εξωτερικά σταντ του καταστήματος, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό τους.

Σύμφωνα με τους ίδιους ήταν θέμα χρόνου να συμβεί κάτι τέτοιο, αφού επιχειρηματίες βγάζουν καρέκλες, τραπεζάκια και σταντ ρουχισμού κλπ. εκτός ορίων που τους έχουν δοθεί από το Δήμο, με αποτέλεσμα να εύχονται κάθε φορά να μην συμβεί κάτι κακό και να χρειαστεί στις περιοχές αυτές να φτάσουν ασθενοφόρα, πυροσβεστική κλπ. Θεωρούν επίσης αδικαιολόγητη την ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο οδηγός του Ασθενοφόρου εκείνη την ώρα στον Πεζόδρομο της Παπαδιαμάντη.

Ζητούν άμεσα να γίνονται τακτικοί έλεγχοι για την αποφυγή τέτοιων καταστάσεων...

Δεν υπάρχουν σχόλια: