8.7.24

«Αν κερδίσω εγώ το ΠΑΣΟΚ θα εκτιναχθεί...»Ένα μέρος από το πρόγραμμά του για την επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ παρουσίασε ο Χάρης Δούκας σε τηλεοπτική του εμφάνιση λέγοντας πολλά και ενδιαφέροντα για όσα θα ήθελε να γίνουν στο κόμμα εφόσον εκλεγεί στην ηγεσία του...

«Θέλω το ΠΑΣΟΚ να γίνει κίνημα όχι μόνο κόμμα, χωρίς Μεσσίες αλλά με ανθρώπους που μπορούν να προσφέρουν και αποφασίζουν όλοι μαζί», είπε μιλώντας στο Mega.

«Ήμουν στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και κατέβηκα σε μικρό διάστημα με ατζέντα που έχει σαν πρόσημο την οικονομική και κοινωνική δικαιοσύνη», ανέφερε και πρόσθεσε: «Με ενδιαφέρουν και ο Δήμος και το ΠΑΣΟΚ».

«Θέλουμε έναν καθαρό αγώνα για να αντιμετωπίσουμε τη λαίλαπα της κυβέρνησης», ανέφερε και έθεσε το ζήτημα: «Στασιμότητα ή μικρά βήματα ή ένα άλμα που να δημιουργήσει μια κοινωνική ατζέντα που αφορά τους πολλούς».

Είπε ακόμη ότι χρειάζεται εκδημοκρατισμός της εξουσίας και τόνισε: «Αν κερδίσω εγώ το ΠΑΣΟΚ θα εκτιναχθεί».

Κατηγόρησε την κεντρική διοίκηση ότι δημιουργεί προσκόμματα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση: «Στήριξα τον Ανδρουλάκη, αλλά τα κόμματα δεν λειτουργούν σαν παρέα», ανέφερε σε άλλο σημείο.

«Με βαράνε γιατί έχουν εξαϋλώσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχουν να μου δώσουν προσλήψεις για τη καθαριότητα 8 χρόνια. Έχουμε ζητήσει κόσμο και πόρους» είπε.

Μίλησε όμως και για πιθανές συνεργασίες στην Κεντροαριστερά: «Η συνεργασία είναι βασικό θεμέλιο να έχουμε συνθήκες ανάπτυξης. Σε καμία περίπτωση συμφωνίες κορυφής, αλλά συμφωνίες για τα προβλήματα της καθημερινότητας. Θα μιλήσω με όλους και με όσους χρειαστεί, ακόμη και με τον κύριο Μητσοτάκη».

«Στόχος είναι να κερδίσουμε τις επόμενες εκλογές όποτε και αν γίνουν», διεμήνυσε. «Το ΠΑΣΟΚ αν παραμείνει μικρό κόμμα θα γίνει συνιστώσα», κατέληξε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: