9.7.24

Σκότωσε την σύζυγό του και την παρίστανε επί μήνες...Ένας Ιταλός οδηγός φορτηγού φέρεται να σκότωσε τη σύζυγό του και να χρησιμοποιούσε το τηλέφωνό της επί μήνες για να δείξει ότι ήταν ζωντανή...

Η Francesca Deidda, 42 ετών, εξαφανίστηκε τον Μάιο από την ιταλική πόλη San Sperate, στο Κάλιαρι, στη Νότια Σαρδηνία, και οι ερευνητές πιστεύουν ότι τη σκότωσε ο σύζυγός της, ο 43χρονος Igor Sollai, αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Μετά την τελευταία φορά που εθεάθη η Deidda, φέρεται να εστάλησαν μηνύματα από το τηλέφωνό της που έλεγαν στους φίλους και στην οικογένειά της ότι χρειαζόταν λίγο χρόνο μακριά λόγω της διακοπής της σχέσης της – αλλά αρνήθηκε να μιλήσει με οποιονδήποτε στο τηλέφωνο.

Το τηλεφωνικό κέντρο στο οποίο εργαζόταν έλαβε, επίσης, την παραίτησή της με ένα e-mail που εστάλη μετά την εξαφάνισή της.

Οι ερευνητές ισχυρίζονται ότι αυτά τα μηνύματα και τα e-mails γράφτηκαν από τον Sollai αφού σκότωσε τη γυναίκα του και έκρυψε το πτώμα της, και ότι τα έστειλε για να κρύψει το έγκλημά του και να προσποιηθεί πως η Deidda ήταν ακόμα ζωντανή.

Αν και το τηλέφωνο δεν βρέθηκε, «ίχνη που άφησε ο ύποπτος στο Διαδίκτυο» οδήγησαν στη σύλληψή του, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Την εξαφάνιση της άτυχης γυναίκας δήλωσαν στις Αρχές ο αδερφός της και ένας συνεργάτης της στις 30 Μαΐου.

Όταν ο Sollai ρωτήθηκε από την αστυνομία γιατί δεν ανέφερε την εξαφάνιση της γυναίκας του, ισχυρίστηκε ότι ήταν επειδή το είχε κάνει ήδη ο αδελφός της.

Η αστυνομία απέκλεισε γρήγορα το ενδεχόμενο αυτοκτονίας και εστίασε την έρευνά της στη σχέση τής Deidda με τον σύζυγό της, ο οποίος φέρεται να προχώρησε σε πολλές αντικρουόμενες δηλώσεις.

Ο Sollai ισχυρίζεται ότι η σύζυγός του ήθελε λίγο χρόνο μόνη της για να «σκεφτεί», σύμφωνα με τοπικές αναφορές.

Οι ερευνητές λένε πως τα στοιχεία δείχνουν ότι το ζευγάρι περνούσε κρίση στη σχέση του προτού εξαφανιστεί η Deidda...

Δεν υπάρχουν σχόλια: