10.6.24

Eυθεία αμφισβήτηση Ανδρουλάκη...



«Οφείλουμε να δούμε τι έγινε σωστά, τι έγινε λάθος, τι μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερο, ποια ήταν η στρατηγική μας» είπε η Νάντια Γιαννακοπούλου...
Ξεκίνησαν οι πρώτοι μετεκλογικοί τριγμοί στο ΠΑΣΟΚ μετά την τρίτη θέση στις ευρωεκλογές, με πρώτη τη Νάντια Γιαννακοπούλου να αφήνει σαφείς αιχμές για το μέλλον του Νίκου Ανδρουλάκη στην προεδρία του κόμματος.

Η ίδια κληθείσα να απαντήσει τι έφταιξε και το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ δεν κατέλαβε τη δεύτερη θέση στις Ευρωεκλογές, η οποία ήταν στόχος που είχε θέση η Χαρ. Τρικούπη, σημείωσε αρχικά ότι είτε τα αποτελέσματα ήταν πολύ θετικά, είτε μέτρια, είτε κακά, ένα κόμμα όπως το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ οφείλει να συζητάει.

Ακόμη επεσήμανε ότι ναι μεν το ΠΑΣΟΚ δεν κατέλαβε τη δεύτερη θέση, ωστόσο αύξησε λίγο τα ποσοστά του. «Οφείλουμε να δούμε τι έγινε σωστά, τι έγινε λάθος, τι μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερο, ποια ήταν η στρατηγική μας».

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε για το αν υπάρχει θέμα αρχηγού και αν αυτό θα συζητηθεί στις εσωκομματικές διαδικασίες στον απόηχο των αποτελεσμάτων της κάλπης, δήλωσε χαρακτηριστικά «όλα μα όλα οφείλουμε να τα συζητήσουμε και όταν λέμε ότι θα τα συζητήσουμε όλα, εννοούμε όλα»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: