9.6.24

Πανηγυρίζει «άτυπα» το ΠΑΣΟΚ...


Σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση από τη Χαριλάου Τρικούπη βάσει της έως τώρα ροής των αποτελεσμάτων, «το ΠΑΣΟΚ σε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις καταγράφει σταθερή αύξηση των ποσοστών του κι «έσπασε» τον γαλάζιο χάρτη στο Λασίθι και το Ηράκλειο της Κρήτης όντας 1ο κόμμα...

Το ΠΑΣΟΚ καταγράφεται 2ο κόμμα πίσω από τη Νέα Δημοκρατία σε 21 εκλογικές περιφέρειες (Αιτωλοακαρνανία, Αρκαδία, Αργολίδα, Γρεβενά, Δωδεκάνησα, Έβρο, Ευρυτανία, Ηλεία, Θεσπρωτία, Καβάλα, Καρδίτσα, Κοζάνη, Λακωνία, Λάρισα, Λευκάδα, Πιερία, Ρέθυμνο, Τρίκαλα, Φλώρινα, Χαλκιδική, Χίο)

Η Νέα Δημοκρατία έχει καταγράψει σαφή υστέρηση τόσο σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του 2023, όσο και σε σχέση με τον χαμηλότερο πήχη, που η ίδια επικαλούνταν, δηλαδή τις ευρωεκλογές του 2019.

Στις εκλογές του Ιουνίου του 2023, το ΠΑΣΟΚ ήταν πάνω από τον ΣΥΡΙΖΑ σε 10 περιφέρειες. Τον Ιούνιο του 2024, το ΠΑΣΟΚ έχει υπερκεράσει τον ΣΥΡΙΖΑ σε 23 –όπου το ΠΑΣΟΚ είναι 1ο ή 2ο κόμμα-  συν έξι εκλογικές περιφέρειες όπου το ΠΑΣΟΚ είναι 3ο κόμμα (Δράμα, Σέρρες, Κιλκίς, Ροδόπη, Πέλλα, Ημαθία).

Δεν υπάρχουν σχόλια: