11.6.24

Στον εισαγγελέα ο παιδοκτόνος της Ηλείας...




Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί η άγρια δολοφονία 11χρονης στο χωριό Μυρτιά της Ηλείας, την οποία ομολόγησε ο 37χρονος θείος της. Η σορός έφερε τραύματα στον λαιμό από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα κατσαβίδι...

Ο 37χρονος ήταν βέβαιο ότι είδε τελευταίος το κοριτσάκι, που καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας να μπαίνει στο αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε αρχικά στους αστυνομικούς ότι δεν γνώρισε για την εξαφάνιση του κοριτσιού, αλλά υπέπεσε σε αντιφάσεις. Στη συνέχεια φέρεται να παραδέχτηκε πως το κίνητρό του ήταν σεξουαλικό υποστηρίζοντας ότι δεν το έπραξε.

Ως εκ τούτου οι αρχές εξετάζουν το σενάριο ο δράστης να αποπειράθηκε ή εάν βίασε το θύμα. Ο ίδιος ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, παρότι είχε καταδικαστεί το 2020 για βιασμό ανήλικης με αποτέλεσμα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ζακύνθου, μέχρι την δευτεροβάθμια εκδίκαση της υπόθεσης.

Η μητέρα του παιδιού ήταν επί ώρες στο αστυνομικό τμήμα, χωρίς να λάβει καμία ενημέρωση. Και η τηλεόραση ενέγραψε άλλο ένα επεισόδιο κανιβαλισμού για υπόθεση με θύμα ένα ανήλικο, καθώς η γυναίκα έμαθε για την ανθρωποκτονία στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής Live News του Mega.

Δεν υπάρχουν σχόλια: