19.6.24

Δίωξη για πλημμέλημα στην πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα...

Σε βάρος της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα ασκήθηκε ποινική δίωξη για διατάραξη οικιακής ειρήνης και απειλή και παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Μονομελές Δικαστήριο...Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών έστειλε αντίγραφα της δικογραφίας στην Εισαγγελία Εφετών για τις περαιτέρω ενέργειες της για τον μηνυόμενο δικηγόρο, συνεργάτη του κ. Λύτρα μετά την προσαγωγή του από τους αστυνομικούς, όπως και στην ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα προκειμένου να αποφανθεί εάν παραβιάστηκαν οι περιοριστικοί όροι που είχαν επιβληθεί στον κ. .Λύτρα. Σε θετική περίπτωση θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του ποινικολόγου.

Στα δικαστήρια έχει έρθει και ο συνήγορος του θύματος κ. Σοφός για να γνωστοποιήσει ότι παραβιάστηκαν οι περιοριστικοί όροι και να ζητήσει προφυλάκισή του.

Υπενθυμίζεται πώς η πρώην σύζυγος του γνωστού ποινικολόγου προσήχθη ενώπιον του Εισαγγελέα αφού προηγήθηκε η σύλληψή της στο πλαίσιο του αυτοφώρου, έπειτα από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος της η νυν σύζυγός του.

Η 37χρονη προχώρησε σε μήνυση και σε βάρος του Απόστολου Λύτρα, ο οποίος αναζητείται από τις Αρχές στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικηγόρος προτίθεται πάντως να παρουσιαστεί αυτοβούλως στο ΑΤ Παλλήνης.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του ρεπορτάζ η πρώην σύζυγος, ο δικηγόρος της και ακόμα ένα πρόσωπο, μπήκαν το βράδυ της Τρίτης, στο σπίτι της 37χρονης για να παραλάβουν προσωπικά αντικείμενα του κατηγορούμενου. Εκείνη πάτησε το panic button όταν αντιλήφθηκε την παρουσία τους. Όταν συνήλθε ενημέρωσε τις Αρχές και υπέβαλε μηνύσεις στην πρώην σύζυγο, τον δικηγόρο της και στον ίδιο τον Απόστολο Λύτρα.

Παράλληλα, έχει κατατεθεί και μήνυση για παραβίαση των περιοριστικών όρων που επιβλήθηκαν στον Απόστολο Λύτρα προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος μέχρι την απολογία του.

Ένας εκ των τριών περιοριστικών όρων που του επιβλήθηκε ήταν αυτός της υποχρεωτικής μετοίκησης. Η 37χρονη θεωρεί ότι έχει παραβιαστεί αυτός ο όρος, καθώς δεν είχε παραδώσει ο κατηγορούμενος τα κλειδιά του σπιτιού, ενώ φέρεται να έχει δεχτεί η 37χρονη και απειλητικά μηνύματα από το περιβάλλον του γνωστού ποινικολόγου.

Ο δικηγόρος της 37χρονης θα πάει μάλιστα μέσα στην ημέρα στην ανακρίτρια να δηλώσει ότι παραβιάστηκαν οι περιοριστικοί όροι και να ζητήσει την αντικατάσταση των περιοριστικών όρων με προφυλάκιση. 

Συνελήφθη επίσης ο δικηγόρος της πρώην συζύγου, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: