9.6.24

Πώς εντόπισε τον νεκρό δημοσιογράφο του BBC εικονολήπτης της ΕΡΤ...


Η προσεκτική ματιά του εικονολήπτη της ΕΡΤ, Αντώνη Μυστιλόγλου, καθώς τραβούσε πλάνα από τις έρευνες στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, ήταν εκείνη που εντόπισε το πτώμα του δημοσιογράφου του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ...

 
Ο εικονολήπτης της ΕΡΤ ζουμάροντας παρατήρησε να γυαλίζει κάτι στα βράχια και με προσεκτικότερη ματιά  διαπίστωσε ότι επρόκειτο για ρολόι και εντόπισε το πτώμα του Μάικλ Μόσλεϊ.

Όπως περιέγραψε στην ανταπόκρισή του ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Αριστείδης Μιαούλης:


«Ο Αντώνης Μυστιλόγλου ήταν με την κάμερα και εμείς με το μικρόφωνο. Τον εντοπίσαμε όταν μπαίναμε στον κόλπο της Αγίας Μαρίνας. Ο Αντώνης κατέγραφε συνεχώς με την κάμερα και στην πορεία, βλέποντας το υλικό που είχε τραβήξει είδε ότι κάτι περίεργο ήταν κοντά στο φράχτη, 50 μ. από τη θάλασσα και διαπιστώσαμε μετά στο ζουμ ότι όντως ήταν αυτός ο άνθρωπος, διότι γυάλιζε το ρολόι του. Ήταν σε ύπτια θέση».

Στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα του 67χρονου δημοσιογράφου του BBC, βρίσκεται ιατροδικαστής, ο οποίος και αναμένεται να ξεδιαλύνει τα αίτια του θανάτου του Μάικλ Μόσλεϊ. Αν, δηλαδή, ο θάνατος προκλήθηκε από την πτώση ή η πτώση στα βράχια προκλήθηκε από παθολογικό αίτιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο δημοσιογράφος του BBC παραθέριζε μαζί με τη γυναίκα του και τα παιδιά στη Σύμη και εξαφανίστηκε την Τετάρτη 5 Ιουνίου καθώς επέστρεφε με τα πόδια από δυσπρόσιτη παραλία.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: