10.6.24

Κασσελάκης: «Το άλλοθι του 41% έχει πλέον τελειώσει...»...



 Περήφανος για τον αγώνα που δόθηκε από όλους στον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, αργά το βράδυ της Κυριακής και ενώ συνεχιζόταν η καταμέτρηση των ψήφων για τις ευρωεκλογές...  


Με δεδομένο ότι η τελική εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος φέρνει τον ΣΥΡΙΖΑ στο 14,7% (και στις 4 έδρες), ο Στ. Κασσελάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός πως το κόμμα του μείωσε τη διαφορά από τη Νέα Δημοκρατία, «από το 23% στο 13%».



«Το άλλοθι του 41% έχει πλέον τελειώσει... με επιλογή του ελληνικού λαού», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που άφησε και αιχμές για τις δαπάνες της προεκλογικής εκστρατείας από τη Ν.Δ.   


«Αυτό είναι το πρώτο βήμα για ένα κόμμα που αλλάζει εν κινήσει...», τόνισε ο Στ. Κασσελάκης που εκτίμησε πως του δόθηκε η εντολή να προβεί στις αλλαγές που σχεδιάζει στον ΣΥΡΙΖΑ.


«Ο ελληνικός λαός μού έχει δώσει χρόνο να χτίσω εναλλακτική κυβερνητική πρόταση», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και υποσχέθηκε πως «αυτό το κόμμα μόνο πάνω έχει να πάει από 'δω και πέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: