10.6.24

Ερευνούν βιασμό πριν τη δολοφονία της 11χρονης από τον θείο της...





Ιατροδικαστής στο σημείο με τις καλαμιές όπου βρέθηκε νεκρό το κοριτσάκι - Εκτός φυλακής ο καθ' ομολογίαν δράστης παρά την 9ετή κάθειρξη σε πρώτο βαθμό για βιασμό ανήλικης - Καθοδόν ενισχύσεις από Αθήνα και αλλού..
Οπτικό υλικό που είχαν στην κατοχή τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου, οδήγησε στη σύλληψη του 37χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι δολοφόνησε με κατσαβίδι την 11χρονη ανιψιά του, στην περιοχή Καταράχι της Ηλείας. Μάλιστα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο συλληφθείς έχει ομολογήσει την πράξη του.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, ο 37χρονος επιβίβασε περίπου στις εννέα χθες το βράδυ την ανήλικη στο αυτοκίνητό του, στην περιοχή Μυρτιά και την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία που βρίσκεται ανάμεσα στα Λεχαινά και την κοινότητα της Αρετής, όπου και δολοφόνησε την 11χρονη.

Έγκλημα με θύμα 11χρονη στην Ηλεία | ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/ILIALIVE.GR/EUROKINISSI
Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, η εξαφάνιση της δηλώθηκε περίπου στις τρεις τα ξημερώματα της Δευτέρας και αμέσως μετά ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της.

Στο πλαίσιο των ερευνών για την υπόθεση, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου συγκέντρωσαν οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας και εντόπισαν ότι ο 37χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο, στο οποίο επιβιβάστηκε η 11χρονη.


 Ο 37χρονος προσήχθη το πρωί της Δευτέρας στην Ασφάλεια Πύργου και λίγες ώρες αργότερα ομολόγησε την πράξη του. Μάλιστα οδήγησε τους αστυνομικούς στην περιοχή, όπου βρέθηκε και το άψυχο σώμα της ανήλικης. Στο μεταξύ, η σορός της 11χρονης, που παραμένει στο σημείο, καθώς έχει φθάσει ιατροδικαστής, που διερευνά τα αίτια του θανάτου της, αναμένεται να μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών για τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής, προκειμένου να διαπιστωθεί ο τρόπος με τον οποίο δολοφονήθηκε, αλλά και η ακριβής ώρα. 

Κατά την Αστυνομία, ο 37χρονος είναι εξάδελφος της μητέρας του θύματος και κουμπάρος της οικογένειας, ενώ το 2017 είχε απασχολήσει τις αρχές, για υπόθεση βιασμού ανήλικης, για την οποία, σύμφωνα με την ΕΡΤ, είχε εννιαετή καταδίκη, αλλά παρέμενε εκτός φυλακής με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης δύο φορές τον μήνα στο Α.Τ. της περιοχής διαμονής του. 


Οι Αρχές θεωρούν ότι τα κίνητρα του δράστη ήταν σεξουαλικά, με το πόρισμα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας να αναμένεται πως θα δώσει απαντήσεις για το αν κακοποιήθηκε σεξουαλικά ή όχι η ανήλικη, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, το πτώμα της φέρει χτυπήματα που παραπέμπουν σε απόπειρα βιασμού. Στην αστυνομία ανακρίνονται επίσης άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος του δράστη, ενώ στην περιοχή σπεύδουν αυξημένες δυνάμεις της αστυνομίας, ακόμη και από την Αθήνα, για τον φόβο αντιδράσεων από τους οικείους της, καθώς τόσο η οικογένεια του καθ’ ομολογίαν δράστη όσο και του θύματος είναι Ρομά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: