15.5.24

Με fake news το πρώτο προεκλογικό σποτ της ΝΔ...



Με ένα σποτ 1 λεπτού και 10 δευτερολέπτων που «σφύζει» από fake news ξεκίνησε την τηλεοπτική προεκλογική εκστρατεία, εν όψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το επικοινωνιακό επιτελείο του πρωθυπουργού επέλεξε να αναφερθεί στην ακρίβεια, τη δημόσια υγεία, το ψηφιακό κράτος και την παρουσία της κυβέρνησης στις Βρυξέλλες...

Μόνο που η αντίληψη που έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα «επιτεύγματα» της κυβέρνησής του δεν έχουν καμιά σχέση με την οικτρή πραγματικότητα που βιώνουν τα εκατομμύρια των πολιτών.

«Απέναντι στην ακρίβεια. Αυξήσαμε μόνιμα μισθούς και συντάξεις. Αλλά ξέρουμε ότι οι τιμές επιμένουν να είναι υψηλές. Για αυτό και συνεχίζουμε τη μάχη», αναφέρει στο προεκλογικό σποτ ο Κυριάκος Μητσοτάκης λες και ζει σε άλλη χώρα καθώς μόλις χθες Τρίτη (14/5) από τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ αναδεικνύεται η αποτυχημένη πολιτική απέναντι στην ακρίβεια, αποτυχημένη πολιτική που τροφοδοτεί την αισχροκέρδεια.

Και οι πανηγυρισμοί για την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ και «μόνιμη αύξηση στις συντάξεις» μόνο πικρό γέλιο μπορεί να προκαλέσουν στους πολίτες που ασφυκτιούν καθώς σύμφωνα με το Ευρωβαρόμετρο 8 στους 10 πολίτες δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους.

Τι να πει κανείς για τις θριαμβολογίες Μητσοτάκη ότι «στην υγεία προσλαμβάνονται γιατροί, ανακαινίζονται νοσοκομεία και κέντρα Υγείας, ενώ οι δωρεάν εξετάσεις απλώνονται παντού. Ειδικά εδώ τα βήματά μας πρέπει να γίνουν άλματα», όταν στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας δίνονται καθημερινά άνισες μάχες χωρίς υγειονομικό προσωπικό και υποδομές, με κλειστές ΜΕΘ και χωρίς κρίσιμες ειδικότητες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: