15.5.24

Το δίδυμο της επιτυχίας...



Ξεχωρίζουν και οι δυο - Ο καθένας από την πλευρά του-για τα εύστοχα και αντικειμενικά σχόλιά τους, και μάλιστα συνδυάζουν άριστα τις ισορροπίες σε μια, κατά τα άλλα, ψυχαγωγική εκπομπή (Happy Day - Alpha).

Καταρχήν ο Δήμος Βερύκιος παρατήρησε πολύ εύστοχα ότι δύο είναι οι γραμμές στη ΝΔ για το θέμα των Σκοπίων: Η έμπειρη Ντόρα Μπακογιάννη είπε ότι θα πρέπει να προχωρήσει η κυβέρνηση στην ψήφιση των μνημονίων της Συμφωνίας των Πρεσπών. Αντίθετα, ο πρωθυπουργός ακολουθεί την γραμμή Βορίδη και Άδωνι Γεωργιάδη, όχι σε όλα, αλλά στη Συμφωνία», κατέληξε...

Στη συνέχεια, ήρθε και η συζήτηση για την καλπάζουσα ακρίβεια. Ο Δ. Παπανώτας υπενθύμισε ότι κατά την περίοδο του κορωνοϊού σωστά η κυβέρνηση έβαλε διατίμηση σε ορισμένα είδη πρώτης ανάγκης όπως το εμφιαλωμένο νερό και ότι θα μπορούσε το ίδιο να γίνει τώρα. Έβαλε τα γελάκια η Τίνα Μεσσαροπούλου, γιατί της φάνηκε αστείο ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. 

- Δεν είναι για γέλια, της φώναξε θυμωμένος ο Παπανώτας. Εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι που πεινάνε. Δεν είναι όλα για γέλια, όπως τα προηγούμενα θέματα που συζητύσαμε. 

Παγωμένη... έμεινε η κυρία...

Δεν υπάρχουν σχόλια: