17.5.24

Μενίδι: Στον εισαγγελέα οδηγείται ο γυναικοκτόνος...



Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα (17/5) ο 50χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του χθες το πρωί στο Μενίδι. Η σαραντάχρονη γυναίκα είχε προχωρήσει στο παρελθόν, σε τρεις καταγγελίες κατά του 50χρονου, για ενδοοικογενειακή βία.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει μέχρι στιγμής οι ερευνητές του Ανθρωποκτονιών, ο φερόμενος ως δράστης είχε στήσει ενέδρα θανάτου...

στην πρώην γυναίκα του και όταν την είδε να διασχίζει τον δρόμο την πλησίασε και άρχισε να την μαχαιρώνει επανειλημμένα καταφέρνοντας της περισσότερα από 10 χτυπήματα.

Στη συνέχεια αποχώρησε από το σημείο, πήγε σε ένα ξενοδοχείο και προσπάθησε να κρυφτεί σε μία οικοδομή στην οποία, κατά αναφορές, είχε εργαστεί. Μαζί του είχε και κουτάκια μπύρας καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Κάτι που άλλωστε συνήθιζε να κάνει και όταν ζούσε με το θύμα του. 

Έπινε και στη συνέχεια την χτυπούσε. Τελικά αστυνομικοί του τμήματος την περιοχής τον εντόπισαν κατά τη διάρκεια περιπολίας και του πέρασαν χειροπέδες.

Κατά τη σύλληψή του ο φερόμενος ως δράστης ήταν εμφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ και έδειχνε να μην καταλαβαίνει τι έχει συμβεί. 

Οι αστυνομικοί τον περιγράφουν ως έναν άνθρωπο κυνικό που δεν έδειξε ούτε μια στιγμή να μετανιώνει για την πράξη του...

Δεν υπάρχουν σχόλια: