25.5.24

Άνεμος σάρωσε την οροφή σχολείου στη Ρωσία...


...στο νοσοκομείο 12 μαθητές...
Τα παιδιά βρίσκονταν στο σχολείο καθώς η 25η Μαΐου γιορτάζεται στο Κρασνοντάρ ως «Ημέρα του Αποχαιρετιστήριου Κουδουνιού», σηματοδοτώντας το τέλος της σχολικής χρονιάς...
Ριπή ισχυρού ανέμου στο Κρασνοντάρ της Ρωσίας σάρωσε την οροφή γυμνασίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 12 μαθητές στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, τα παιδιά φέρουν τραύματα με διαφορετικά επίπεδα σοβαρότητας.


Τα παιδιά βρίσκονταν στο σχολείο καθώς η 25η Μαΐου γιορτάζεται στο Κρασνοντάρ ως «Ημέρα του Αποχαιρετιστήριου Κουδουνιού», σηματοδοτώντας το τέλος της σχολικής χρονιάς. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγη ώρα πριν από την έναρξη της γιορτής στο σχολείο.

Οι τοπικές εισαγγελικές αρχές ανακοίνωσαν ότι ξεκινάει έρευνα τις δικαιοσύνης για το περιστατικό, καθώς ήδη σχηματίζεται ποινική δικογραφία, καθώς υπήρξαν τραυματίες μαθητές.


Στην ανακοίνωση της εισαγγελίας αναφέρεται ότι σε όλα τα παιδιά παρέχεται η αναγκαία ιατρική φροντίδα.

Όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο TASS, τα παιδιά, ηλικίας 14-15 ετών, τραυματίστηκαν από θραύσματα τζαμιών και κομμάτια από κεραμίδια, την ώρα που έπεφταν στο έδαφος. Ένα από τα παιδιά έχει τραυματιστεί σοβαρά.


δέκα παιδιά με διάφορα τραύματα παραμένουν στα νοσοκομεία, δήλωσε στο TASS πηγή στις δυνάμεις επιβολής του νόμου της περιοχής του Κρασνοντάρ.

Τα παιδιά βρίσκονταν στο σχολείο καθώς η 25η Μαΐου γιορτάζεται στο Κρασνοντάρ ως «Ημέρα του Αποχαιρετιστήριου Κουδουνιού», σηματοδοτώντας το τέλος της σχολικής χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: