12.10.19

H μεγάλη στιγμή του Πετρούνια...


Στο μεγάλο των κρίκων, στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής που διεξάγεται στο στάδιο Χανς Μάρτιν Σλάιερ της Στουτγκάρδης, ρίχνεται απόψε, στις 19:40 ο Λευτέρης Πετρούνιας και ο...
αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ.

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Ρίο κατεβαίνει στον αγώνα με διπλό στόχο: να υπερασπιστεί τον τίτλο που έχει κατακτήσει στα τελευταία τρία παγκόσμια πρωταθλήματα (2015, 2017, 2018) και να παραμείνει αήττητος σε οποιονδήποτε αγώνα από τον Απρίλιο του 2016 και παράλληλα, να εξασφαλίσει μια από τις τρεις θέσεις που οδηγούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 29χρονος γυμναστής κατετάγη τέταρτος στον προκριματικό της περασμένης Κυριακής (6/10) με 14,700 βαθμούς. Ο Πετρούνιας έδειξε ότι δεν τον έχει επηρεάσει η ενδεκάμηνη απουσία του από τους αγώνες, λόγω της επέμβασης, στην οποία είχε υποβληθεί τον περασμένο Νοέμβριο στον αριστερό ώμο. Έτσι, ο Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα από μια φλεγμονή στον αριστερό ώμο που υποχώρησε τις τελευταίες ημέρες, μπόρεσε να προετοιμαστεί χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα για τον τελικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: