10.10.19

Ποιος έχασε την τσίπα για να τη βρει ο αντιπρόεδρος;...

Fake news Γεωργιάδη με θύμα τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ...

Την οργισμένη αντίδραση της οικογένειας του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ, που πάσχει από μια σπάνια ασθένεια, προκάλεσε ένα tweet του Άδωνη Γεωργιάδη, με...
περιεχόμενο που δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα και αφορούσε την υποτιθέμενη σωτηρία του παιδιού μετά από παρέμβαση Μητσοτάκη.  



Ο υπουργός δημοσίευσε για άλλη μια φορά fake news, αναρτώντας στον λογαριασμό του στο Twitter, άρθρο με τίτλο «Ο Κυριάκος σώζει τη ζωή του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ. Στο Μαξίμου ο πατέρας του».



Η αντίδραση της οικογένειας ήταν άμεση, με τους γονείς να διαψεύδουν οργισμένα την είδηση κάνοντας σχετική ανάρτηση στην ομάδα που έχει δημιουργηθεί στο Facebook. 

Ο υπουργός μετά τις αντιδράσεις έσβησε το tweet από τον λογαριασμό του.

Σημειώνεται ότι ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ πάσχει από Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία τύπου Ι (SMA I), μία σπάνια, εκφυλιστική νόσο που προσβάλλει όλο το μυϊκό σύστημα, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας κατάποσης και αναπνοής με προσδόκιμο επιβίωσης τα 2 χρόνια.

Το αίτημα της οικογένειάς του για να μεταβεί στις ΗΠΑ, με κάλυψη όλων των εξόδων για τη θεραπεία του παιδιού σε νοσοκομείο της Βοστώνης απορρίφθηκε χθες Τετάρτη (9/10) για δεύτερη φορά από το Ανώτατο Συμβούλιο του ΕΟΠΥΥ...

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: