16.10.19

Μεγάλη συμμετοχή στη συναυλία για το ΚΕΘΕΑ...


ΕΙΚΟΝΕΣ...

Η συναυλία διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Εργαζομένων ΚΕΘΕΑ «ενάντια στην απόφαση της Κυβέρνησης να πλήξει την πολιτική του ανεξαρτησία και τη...
θεραπευτική του πρόταση».

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

«Εργαζόμενοι, μέλη και απόφοιτοι θεραπευτικών προγραμμάτων, Σύλλογοι Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ, φίλοι και εθελοντές, θα είμαστε όλοι εκεί», υπογράμμιζε το ΚΕΘΕΑ στο κάλεσμά του.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Δηλώσεις για το θέμα έκανε και ο Αλέξης Τσίπρας χθες από την Πάτρα όπου περιόδευε. «Εμείς θα στηρίξουμε με κάθε τρόπο και χωρίς καμία ιδιοτέλεια αυτή την προσπάθεια που κάνετε να ακουστεί η φωνή σας και να διεκδικήσετε το αυτονόητο, δηλαδή αυτή η κοινότητα που έχει προσφέρει τόσα πολλά στην ελληνική κοινωνία να συνεχίσει να λειτουργεί απρόσκοπτα και αυτοδιοικούμενη. Μέσα από δημοκρατικές και συμμετοχικές διαδικασίες. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλω να στείλω. Ότι είμαστε δίπλα σας όπως και όσο μπορούμε και επίσης να εκφράσω την αισιοδοξία ότι όταν έχουμε ένα ζωντανό κύτταρο μέσα στην κοινωνία που αναπνέει, κανείς δεν μπορεί να του κόψει το οξυγόνο όπως λέτε και σεις εδώ», είπε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: