15.10.19

Τελικά δε φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για το προσφυγικό...

...αλλά οι τεκτονικές πλάκες...

Μακρινή ανάμνηση αποτελούν πια οι «κορώνες» που χρησιμοποιούσε η ΝΔ για πλειάδα ζητημάτων την περίοδο που βρισκόταν στην αντιπολίτευση. Και κάπως έτσι, οι μετακλητοί εκτοξεύθηκαν, η Συμφωνία των Πρεσπών έγινε «καλή», τα νούμερα «βγαίνουν» στην...
Οικονομία, ενώ για το Προσφυγικό δεν ευθύνεται πια ο ΣΥΡΙΖΑ και η Τασία Χριστοδουλοπούλου, αλλά η «συνάντηση» των… τεκτονικών πλακών Ευρώπης και Αφρικής.

Αυτό τουλάχιστον ήταν ένα από τα «χαρτιά» που χρησιμοποίησε ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιώργος Κουμουτσάκος, προκειμένου να περιγράψει την «πραγματικότητα» στο φλέγον ζήτημα του προσφυγικού.

«Η πραγματικότητα έχει ως εξής: Στα Δυτικά, μια γηράσκουσα, δημογραφικά φθίνουσα αλλά οικονομικά ευημερούσα & πλούσια Ευρώπη. Στα ανατολικά & στα νότια, οι περιοχές της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής βρίσκονται σε δημογραφική έξαρση, αλλά & σε ένδοια, εντάσεις, συγκρούσεις», σημείωσε ο κ. Κουμουτσάκος στο Twitter και πρόσθεσε:



«Αυτό οδηγεί σε μεταναστευτικές ροές από Ανατολή προς Δύση. Η Ελλάδα βρίσκεται στο σημείο που οι τεκτονικές πλάκες Ευρώπης & Αφρικής συναντώνται. Η Ελλάδα είναι χώρα-σύνορο της ΕΕ»...

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: