8.10.19

«Διακοσμήθηκε» ο Πέτρος Τατσόπουλος...

Δεν μπορείς να πιστέψεις ότι ΑΥΤΟ είναι λάθος ανθρώπου που μιλάει και, κυρίως, γράφει ελληνικά. Λες ότι είναι ένα από τα παιχνίδια που σκαρώνει ο αυτόματος διορθωτής του...
κομπιούτερ. Ό,τι και να φταίει, σημασία έχει ότι γράφτηκε σε ένα από τα σοβαρά σάιτ –όχι τα περιθωριακά και «πειρατικά», εκείνα δηλαδή με τους συντάκτες-κωπηλάτες (γαλέρας.) 

Στο ρεπορτάζ διαβάζουμε, ότι όταν ο Πέτρος Τατσόπουλος είχε την πολύ σοβαρή περιπέτεια της καριέρας του, αφού του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε, δεν διακομίστηκε αλλά «διακοσμήθηκε» στο νοσοκομείο. 

Επειδή πράγματι πιστεύουμε ότι είναι δουλειά του κορέκτορα και επειδή η κατάσταση του συγγραφέα δεν ήταν για καλαμπούρια, δεν το δημοσιεύσαμε τότε, την 1η Οκτωβρίου που είναι ημέρα της ανάρτησης. Όμως τώρα, μια εβδομάδα μετά, το λάθος-τέρας εξακολουθεί να πλέει απαρατήρητο από συντάκτες, αρχισυντάκτες, διευθυντές στα θολά νερά του Διαδικτύου και εκεί θα μείνει αβύθιστο. 

Το... διακοσμήσαμε, λοιπόν, με το κόκκινο περίγραμμα και το διακομίζουμε στο νοσοκομείο της Γλώσσας. Ας κάνει ό,τι μπορεί, αν σώζεται πια...

harddog-blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: