13.10.19

Έγινε... «Λούης» η πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης - Τα βέλη στον ΣΥΡΙΖΑ...


Πριν λίγη ώρα ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ έλαβε την παραίτηση της προέδρου της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης, Φαίης Νικητοπούλου, την οποία και έκανε δεκτή.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν οι προβλεπόμενες από τον Κανονισμό Λειτουργίας της...
Οργάνωσης πειθαρχικές διαδικασίες.

Υπενθυμίζεται ότι η ΟΝΝΕΔ Πεντέλης διατύπωσε την αντίθεσή της, χθες, στη μεταφορά προσφύγων και μεταναστών στο νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ.

Έπειτα από τον σάλο που ξέσπασε φαίνεται να πήρε αποστάσεις η Κεντρική Οργάνωση της ΟΝΝΕΔ από την οργάνωση Πεντέλης στρέφοντας τα βέλη στον ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας πως «Ύστερα από όλες τις προκλήσεις και τις αλλοιώσεις των λόγων μας, κατανοούμε ότι στη δημοκρατία δεν υπάρχει χώρος για πολλές απόψεις. Από εδώ και πέρα σιωπούμε και αφήνουμε τους υβριστές να αναπτύξουν τους δικούς τους λόγους. Εμείς ζητήσαμε να ληφθούν υπόψη όλα τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν, όπως δημιουργήθηκαν και στη Γερμανία, στα νησιά μας, στη Νότια Ιταλία και αλλού. Ο προσεκτικός σχεδιασμός πιθανώς να μπορεί να τα λύσει. Η ζωή των ανθρώπων που έρχονται στην Ελλάδα και τα έθιμα τους, είναι καθόλα σεβαστά».


«Για να υπάρξει ομαλή ένταξη χρειάζονται προϋποθέσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ και τα φερέφωνά του που μας εγκαλούν, με τον όρο ένταξη προφανώς εννοούν το κολαστήριο της Μόριας που δημιούργησαν. Εμείς είμαστε οι μόνοι που καταθέτουμε επιχειρήματα στη συζήτηση και αναμένουμε από όλες τις πλευρές να ακούσουμε το πως θα επιλυθούν, στα Μελίσσια των λίγων σχολικών συγκροτημάτων, του κακού οδικού δικτύου και άλλων πολλών προβλημάτων. Σιωπή λοιπόν», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: