2.10.19

"Ήθελα να βγει έξω ο δαίμονας"...

ΒΙΝΤΕΟ

Ένας άντρας στην Αριζόνα δολοφόνησε τον 6χρονο γιο του, ρίχνοντας μέσα στο λαιμό του καυτό νερό σε μια προσπάθεια να...
«βγάλει από μέσα του τον δαίμονα», ανέφερε η τοπική αστυνομία.

 Ο Πάμπλο Μαρτίνεζ συνελήφθη με κατηγορίες ανθρωποκτονίας, σύμφωνα με εκπρόσωπο του FBI στο Φίνιξ. Ο 31χρονος πατέρας είπε στις αρχές πως είχε εντοπίσει έναν δαίμονα μέσα στον 6χρονο την τελευταία εβδομάδα, εξηγώντας πως έκανε τελετή εξορκισμού στο παιδί καθώς πίστευε πως είναι δαιμονισμένο.

 Το τραγικό περιστατικό συνέβη την Τρίτη όταν ο πατέρας προσφέρθηκε να κάνει μπάνιο το παιδί, δήλωσε η θετή μητέρα του αγοριού, Ρομέλια Μαρτίνεζ. Όπως είπε η ίδια στους αστυνομικούς, κάποια στιγμή άκουσε ήχους σαν από πνιγμό να έρχονται από το μπάνιο, αλλά όταν πήγε βρήκε την πόρτα κλειδωμένη. Όταν ξεκλείδωσε είδε τον Μαρτίνεζ να κρατά κρατά το παιδί κάτω από τη βρύση της μπανιέρας.

 Η Ρομέλια Μαρτίνεζ είπε στους αστυνομικούς πως του φώναξε επανειλημμένα να σταματήσει αλλά ο ίδιος επέμενε πως «πρέπει να το κάνει».

 Ο 31χρονος πατέρας είπε πως ενώ έκανε μπάνιο τον 6χρονο, παρατήρησε πως το παιδί έχει «αφύσικη οργή», κάτι που τον οδήγησε να κρατήσει το κεφάλι του κάτω από την βρύση για «πέντε με δέκα λεπτά». Όσο για το καυτό νερό, ο Μαρτίνεζ είπε πως χρειαζόταν «για να βγάλει έξω τον δαίμονα».

 Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ρομέλια προσπάθησε να καλέσει έναν πάστορα, αλλά επειδή δεν απαντούσε στο τηλέφωνο, τηλεφώνησε στην άμεση δράση. Εκείνη από την πλευρά της πρόσθεσε πως ο πατέρας έκανε στο παιδί καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, ρίχνοντας πάνω του ταυτόχρονα κρύο νερό.

 Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, το ζευγάρι ήταν εκτός σπιτιού. Ο 31χρονος φέρεται να τους είπε πως δεν θα καταλάβαιναν τι είχε συμβεί καθώς δεν είχαν σωστό τρόπο σκέψης, σημειώνοντας πως το αγόρι «είχε δαιμονιστεί, είχε τον δαίμονα μέσα του και χρειαζόταν να τον σώσουμε», ισχυρισμό που στήριξε και η Ρομέλια.

 Οι διασώστες βρήκαν τον 6χρονο γυμνό, πάνω σε ένα μαξιλάρι, χωρίς να αναπνέει. Αμέσως τον μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με τους γιατρούς που εξέτασαν το παιδί είχε εγκαύματα το 15% του σώματός του...





Δεν υπάρχουν σχόλια: