1.10.19

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Πέτρος Τατσόπουλος...

Έπαθε ανακοπή πριν εισαχθεί στο χειρουργείο

Ολοκληρώθηκε η πολύωρη χειρουργική επέμβαση στη οποία υπεβλήθη ο Πέτρος Τατσόπουλος, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, για ανεύρυσμα αορτής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newpost, η επέμβαση πήγε καλά, αν και όπως ανέφεραν οι γιατροί, πριν εισαχθεί στο χειρουργείο ο...

κ. Τατσόπουλος έπαθε ανακοπή. Άμεσα επενέβη το προσωπικό του νοσοκομείου και άρχισε η κρίσιμη και πολύπλοκη επέμβαση.

Ο κ. Τατσόπουλος νοσηλεύεται στην εντατική, βρίσκεται σε καταστολή και διασωληνωμένος. Θα παραμείνει στη ΜΕΘ μέχρι νεοτέρας και αφού πρώτα οι γιατροί βεβαιωθούν πως έχουν αποκατασταθεί οι σωματικές και εγκεφαλικές λειτουργίες του ασθενούς.

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν, ο κ. Τατσόπουλος μετά την επέμβαση διακομίσθηκε σταθερός στην Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης.

Δείτε ολόκληρο το ιατρικό ανακοινωθέν:

Ανακοινώνεται ότι ο συγγραφέας, και πρώην Βουλευτής, κ. Πέτρος Τατσόπουλος αφίχθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στις 12.02 στο ΤΕΠ του Ιπποκρατείου Αθήνας με οξύ οπισθοστερνικό άλγος. Μεταφέρθηκε στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής αμέσως, όπου διαγνώστηκε οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα της αορτής.

Ο ασθενής διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο χειρουργείο καρδιάς επειγόντως (ώρα 12.50), όπου διαπιστώθηκε Οξύς Διαχωρισμός Ανιούσης Αορτής συνοδευόμενος από οξύ επιπωματισμό. Εγένετο χειρουργική αποκατάσταση της νόσου, η επέμβαση που διήρκεσε 5 ώρες περίπου ολοκληρώθηκε επιτυχώς και ο ασθενής διακομίσθηκε σταθερός στην Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης στις 18.15.

Μετά την πάροδο του επόμενου 24ώρου θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τατσόπουλος αποχώρησε από το κανάλι του Alpha με ασθενοφόρο, καθώς ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στήθος, κατά τη διάρκειας της συζήτησης που είχε με τον Τάκη Χατζή, τη Λίδα Μπόλα και τον Δημήτρη Βίτσα, με αποτέλεσμα να εισαχθεί στο Ιπποκράτειο.

Πώς περιγράφει ο Τάκης Χατζής το επεισόδιο
Την ίδια στιγμή, συγκλονίζει η περιγραφή του επεισοδίου από τον δημοσιογράφο Τάκη Χατζή. «Ζήσαμε σήμερα το πρωί, στην εκπομπή, μια συγκλονιστική στιγμή με το Πέτρο Τατσόπουλο όταν ξαφνικά ένιωσε μια αδιαθεσία κι έναν ισχυρό πόνο στο στήθος ενώ είχε λιποθυμική τάση. Κάναμε ένα διαφημιστικό διάλλειμα για να μπορέσουμε να τον βγάλουμε από το πλατό. Ξάπλωσε στο διπλανό πλατό, των ειδήσεων. Ηταν κι ένας γιατρός μαζί μας, ο κ. Λύρας. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι ώστε να συνέλθει κάπως. Η αλήθεια είναι ότι συνήλθε ωστόσο σύντομα έφτασε το ασθενοφόρο και τον πήρε» είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha...

Δεν υπάρχουν σχόλια: