22.10.19

Στα 17 μπορείς να ψηφίζεις αλλά όχι να βλέπεις «Joker»...


Je suis... Joker. Σε αυτό συνοψίζονται οι αντιδράσεις του μεγαλύτερου μέρους της κοινής γνώμης και της αντιπολίτευσης για τη βγαλμένη από...
σκοτεινές εποχές αστυνομική απομάκρυνση ανηλίκων από κινηματογράφους το Σαββατοκύριακο.

Την ίδια ώρα η ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνει ότι οι αστυνομικοί από τα τμήματα Αμαρουσίου και Πατησίων μετέβησαν στους κινηματογράφους ύστερα από καταγγελίες του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού που χθες έδωσε διευκρινίσεις για το περιστατικό.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, απάντησε μέσω twitter ότι θα πάει να δει την πολυσυζητημένη ταινία μαζί με τον 15χρονο γιο του, δεχόμενος πυρά για υποκρισία εξ αριστερών και για δημόσια προτροπή σε παράβαση του νόμου εκ των (ακρο)δεξιών, από υπερσυντηρητικούς κύκλους και τον αρχηγό της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο, που τον κάλεσε να παραιτηθεί.

Ο Αλέξης Τσίπρας προχώρησε σε μια ιδιαίτερα επιθετική και ειρωνική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει ότι η νέα «προοδευτική» κυβέρνηση Ν.Δ. έβαλε την ΕΛ.ΑΣ. να αποκαταστήσει την τάξη στο... Γκόθαμ Σίτι επιστρέφοντάς μας στη δεκαετία του 1960. Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ακόμη ότι Μενδώνη και Χρυσοχοΐδης τσακώνονται για το ποιος θα πάρει το «φιάσκο του Τζόκερ» στα χέρια του, μιλώντας για κυβέρνηση-τσίρκο.

Για να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο του Μιχαήλ Άγγελου Κωνσταντόπουλου και της Εύας Παπαδοπούλου, πατήστε ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: