5.4.17

Δεν θα παρακολουθήσουμε παιχνίδια σε βάρος του λαού...

Να τελειώσει η ατέρμονη διαπραγμάτευση, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας...

Βίντεο...

Μήνυμα προς όσους προσπαθούν να ροκανίσουν το χρόνο και...
να δημιουργήσουν εμπόδια στη διαπραγμάτευση έστειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να παρακολουθήσει παιχνίδια σε βάρος του λαού.

«Πρέπει να τελειώσει εδώ η ατέρμονη διαπραγμάτευση» σημείωσε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεων με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, εκφράζοντας ωστόσο την πεποίθησή του ότι είμαστε μία ανάσα από τη συμφωνία.


Ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε ότι αν δεν επιτευχθεί συμφωνία, τότε θα χρειαστεί να αναληφθούν πρωτοβουλίες σε ανώτερο επίπεδο για να έχουμε θετικές εξελίξεις μέσα στον Απρίλιο, ακόμη κι αν χρειαστεί να φτάσουμε σε σύγκλιση συνόδου των κρατών μελών του Ευρώ...

Ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στις επιδόσεις της οικονομίας, είπε πως «έχουμε φέρει δημοσιονομικά αποτελέσματα που εκπλήσσουν φίλους και εχθρούς», ενώ επέκρινε το ΔΝΤ για την αβεβαιότητα, που, όπως είπε, έχει προκαλέσει με τη στάση του.


Όπως τόνισε, το 2016 κλείνει με ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, καθώς το έτος αναμένεται να κλείσει με πρωτογενές πλεόνασμα πολύ πάνω από 3%...

avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: