16.1.16

Κάτσε καλά Κατρούγκαλε...

Με το ομοίωμα του υπουργού Εργασίας


Σε εξέλιξη το παλλαϊκό συλλαλητήριο.
-Το παρών δίνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Kλειστή η Σταδίου (ΦΩΤΟ)...
ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ, συνδικάτα και κοινωνικοί φορείς βγήκαν σήμερα στους δρόμους ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση, το οποίο...
-όπως υποστηρίζουν- οδηγεί στη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης.

Στο μαζικό συλλαλητήριο συμμετέχουν επίσης η ΠΟΕ-ΟΤΑ, η ΟΛΜΕ, η ΔΟΕ, το ΤΕΕ, το ΕΚΑ, η ΠΟΕΔΗΝ, η ΟΕΓΝΕ, η ΕΣΗΕΑ, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτικών Συνταξιούχων, η Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών, και το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ / ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
Κλειστή είναι η οδός Σταδίου από χιλιάδες συγκεντρωμένους, που πραγματοποιούν πορεία στη Βουλή.

 Δυναμικό «παρών» από το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων,  που μάχεται για αξιοπρεπείς συντάξεις και πλήρη ασφαλιστικά δικαιώματα»

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ / ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
Οι πρόσφατες προτάσεις της κυβέρνησης προς τους θεσμούς δεν συνιστούν ασφαλιστική μεταρρύθμιση που θα σώσει την κοινωνική ασφάλιση, επισημαίνουν οι διαδηλωτές.

Και βροντοφωνάζουν «Όχι στην ισοπέδωση και το σφαγιασμό των ασφαλιστικών δικαιωμάτων και στη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης».

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ / ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
Ξεχωριστό μπλοκ στη συγκέντρωση έχει η Λαϊκή Ενότητα, παρουσία όλων των ηγετικών στελεχών της (στη φωτογραφία, η Ζωή Κωνσταντοπούλου).

Στο κάλεσμα της ΛΑ.Ε. υπογραμμιζόταν ότι το παλλαϊκό μέτωπο μπορεί να ανατρέψει την κυβερνητική αντιασφαλιστική πολιτική την ώρα που «ηκυβερνητική πρόταση για το ασφαλιστικό αποτελεί την ταφόπλακα για τον δημόσιο, αναδιανεμητικό και κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης».

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ / ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
Ο γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ, Νίκος Κιουτσούκης, δήλωσε ότι η ασφαλιστική μεταρρύθμιση της κυβέρνησης οδηγεί τους εργαζόμενους στην ιδιωτική ασφάλιση, καθώς αυτός που θα βγαίνει στη σύνταξη έπειτα από 40 χρόνια εργασίας θα αμείβεται το ίδιο με εκείνον που θα βγαίνει στη σύνταξη έπειτα από 15 χρόνια.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: