27.1.16

Επικίνδυνα «παιχνίδια»...


Με τα κανάλια και τις άδειες περιεχόμενου πλέον (οι συχνότητες έχουν δοθεί) φαίνεται να συνεχίζονται τα επικίνδυνα «παιχνίδια» καθώς κανείς ουσιαστικά δεν...
ανοίγει πλήρως τα χαρτιά του.

Αδειες πάντως θα δοθούν (όταν και αν ξεκαθαρίσει η κατάσταση) όχι μόνο για γενικής στόχευσης ενημερωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς αλλά και για θεματικούς-ενημερωτικούς, μη ενημερωτικούς αλλά και ειδικής στόχευσης.

Κι αυτά θα μπορούν να είναι πανελλαδικής εμβέλειας. Η... μοιρασιά, λοιπόν, μπορεί να γίνει μια χαρά και να είναι ικανοποιημένοι και οι σημερινοί καναλάρχες αλλά και -αν υπάρξουν- οι πιθανοί νέοι παίκτες.

Γιατί όμως παρατηρείται αυτή η σκληρή... πολιτική (αλλά και μιντιακή) αναμέτρηση για το θέμα και μάλιστα όταν η κυβέρνηση έχει να αντιμετωπίσει άλλα, ιδιαίτερα σημαντικά, δυσεπίλυτα και άκρως επιβαρυντικά για τους πολίτες ζητήματα, όπως ασφαλιστικό, φορολογικό, παιδεία, επενδύσεις (που σημαίνει θέσεις εργασίας);

Αλλοι υποστηρίζουν ότι το παλιό κατεστημένο ανθίσταται στην… τακτοποίηση επιτέλους ύστερα από 25 χρόνια «αναρχίας» και διαπλοκής του τηλεοπτικού τοπίου.

Αλλοι επιμένουν ότι η κυβέρνηση επιχειρεί να... αλώσει τον χώρο και να διαμορφώσει νέο, τακτοποιημένο και πιο… φιλικό προς αυτήν μιντιακό περιβάλλον. Υπάρχουν και ορισμένοι που θεωρούν ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το ίδιο σύστημα ωφελείται.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: