9.1.16

Χτυπούν τον Καραμανλή...

Ανδρέας Λοβέρδος
...αλλά θέλουν τον Μεϊμαράκη...

Το φλερτ Τσίπρα-Καραμανλή επαναφέρει στην πρώτη γραμμή της αντιπολιτευτικής του ρητορικής το ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα, επιμένει να απαντά αρνητικά στο...
κάλεσμα της κυβέρνησης για διάλογο για το ασφαλιστικό και να σφυροκοπά την ηγεσία του μεγάρου Μαξίμου, προσδοκώντας πολιτικά οφέλη από την εκτιμώμενη φθορά της.

Παράλληλα, η προσοχή των στελεχών της Χαριλάου Τρικούπη στρέφεται τις τελευταίες ημέρες και στις εξελίξεις στη Ν.Δ., λόγω των διαδικασιών για την ανάδειξη νέου αρχηγού την Κυριακή.

Δεν έχει περάσει ούτε μήνας από την ημέρα που η Φώφη Γεννηματά εξέφρασε δημοσίως την απορία της για το «κρυφό ειδύλλιο» του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρώην πρόεδρο της Ν.Δ., ζητώντας τις απαντήσεις των αρμοδίων.

Τότε, μετά την επιβεβαίωση της ύπαρξης διαύλων και την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δύο άνδρες το καλοκαίρι του 2015, από το ΠΑΣΟΚ με σχετική ευκολία κατέληξαν στην άποψη ότι υπάρχουν στενοί «υπόγειοι» δεσμοί που έχουν οικοδομηθεί από την περίοδο που ο κ. Τσίπρας ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Βολές κατά ΠτΔ

Μόλις χθες, με αφορμή την πρόταση για τα μέλη του ΕΣΡ, ο Ανδρέας Λοβέρδος εξαπέλυσε νέα επίθεση στην κυβέρνηση, εμπλέκοντας στη διαμάχη και το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας. Σύμφωνα με τις καταγγελίες του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ), η επιλογή των ονομάτων οδηγεί στο συμπέρασμα περί «πολιτικού γάμου ή συμφώνου συμβίωσης Τσίπρα-Καραμανλή ή Τσίπρα–Παυλόπουλου».

Συμπληρωματικά, ρίχνοντας τα βέλη του και εναντίον του Προκόπη Παυλόπουλου, ο κ. Λοβέρδος ανέφερε ότι «αν ο πολιτικός γάμος αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Καραμανλή, τότε προκύπτει μόνο πολιτικό ζήτημα. Εάν όμως υπάρχουν και πρόσωπα επιρροής του Προέδρου της Δημοκρατίας, τότε υπάρχει θεσμικό ατόπημα».

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: