19.1.22

Πώς αξιολογεί τα θέματα ο Αντένα...


13η είδηση η κηδεία του Φασιανού...

Δεν «έπαιξε» στους τίτλους του βραδινού δελτίου του Αντένα η κηδεία τού σπουδαίου Έλληνα ζωγράφου, του Αλέκου Φασιανού, ενώ στην ιεράρχηση των ειδήσεων τοποθετήθηκε πολύ χαμηλά και μετά το αρχικό ημίωρο από την έναρξη. 

Πρώτο θέμα του δελτίου, με... αποστολή στη Μύκονο, ήταν η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού, ενώ στους τίτλους προβλήθηκαν ακόμα η έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σε συγκρότημα κατοικιών στη Γλυφάδα, η πυρκαγιά σε αποθήκη καπνών στην Ξάνθη και ο βιασμός της 24χρονης στο «πάρτι» της Θεσσαλονίκης.

Ο Αλέκος Φασιανός αναφέρθηκε στο σχετικό ρεπορτάζ ως «παγκόσμιος καλλιτέχνης», αλλά αυτή η παγκοσμιότητά του δεν ήταν αρκετή να δώσει στο θέμα τού τελευταίου αποχαιρετισμού υψηλότερη θέση από τη 13η στην οποία μεταδόθηκε. Η σειρά των 12 ρεπορτάζ που προηγήθηκαν ήταν: 

1) Η κηδεία στη Μύκονο, 2) η έκρηξη στη Γλυφάδα, 3) η πυρκαγιά στην Ξάνθη, 4) ο βιασμός στη Θεσσαλονίκη, 5) ο βιασμός της 14χρονης από τον σύντροφο της αδερφής της, 6) ο άγριος ξυλοδαρμός της 40χρονης από τον σύζυγό της στην Αργυρούπολη, 7) η πανδημία, 8) η σύλληψη μητέρας που δεν έστελνε το παιδί τη στο σχολείο, 9) ο αρνητής γιατρός στον Βόλο, 11) η μείωση κρουσμάτων covid στα σχολεία, 12) τα επεισόδια στην ΑΣΟΕ.

Συνολικά το δελτίο περιλάμβανε 22 θέματα, συν ένα το σχόλιο της Κάτιας Μακρή και του Αντώνη Δελλατόλα...

harddog-sport-blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: