20.9.21

Μόνικα Μπελούτσι: Εμπνεύστηκα από τη Μαρία Κάλλας...BINTEO...
H συνέντευξη της Μόνικας Μπελούτσι στον ΣΚΑΪ:

Η πρώτη ερώτηση που έθεσε ο Νίκος Μουτσινάς στην Ιταλίδα ηθοποιό ήταν... σχετικά με το πώς πήρε την απόφαση να πει το «ναι» και να υποδυθεί την Μαρία Κάλλας.

«Εμπνεύστηκα από τη διπλή προσωπικότητα της Μαρίας Κάλλας, ανάμεσα στην ντίβα και τη σπουδαία γυναίκα αλλά και την ίδια στιγμή μια γυναίκα με απλή καρδιά. Πιστεύω ότι αυτή της η προσωπικότητα δημιουργεί έναν χαρακτήρα τόσο ανθρώπινο και γι΄αυτό πιστεύω ότι ήταν τόσο δυνατή, τόσο θαρραλέα και ταυτόχρονα τόσο ευάλωτη και εύθραυστη» ανέφερε αρχικά η Μόνικα Μπελούτσι .

Σε ότι αφορά τα όνειρα που είχε σε μικρότερη ηλικία, η Μόνικα Μπελούτσι ανέφερε πως: «είμαι αυτό που ονειρεύτηκα. Το όνειρό μου ήταν να γίνω ηθοποιός. Ζω το όνειρό μου και είμαι τυχερή που η ζωή μου έδωσε τη δυνατότητα να ακολουθήσω το πάθος μου».

Μιλώντας για τους στόχους που είχε στη ζωή της, η Μόνικα Μπελούτσι είπε πως: «Δεν έχεις πάντα τον ίδιο στόχο στη ζωή σου, έχει να κάνει με την ηλικία. Όταν ήμουν νέα ήμουν πολύ αφοσιωμένη στην καριέρα μου, να ταξιδέψω, να κάνω ταινίες και πράγματα. Τώρα είμαι γυναίκα και ως γυναίκα φυσικά θέλω να έχω τη ζωή μου, τη δουλειά μου και το πάθος μου αλλά η προτεραιότητα μου είναι τα παιδιά μου».

Όσο για το αν είναι αυστηρή μαμά τόνισε ότι: «Οι Ιταλοί είναι σαν τους Έλληνες. Είμαστε παρόμοιοι, πολύ ήρεμοι και γλυκείς αλλά και πολύ παθιασμένοι γι’ αυτό πιστεύω ότι η μεσογειακή κουλτούρα είναι τόσο όμορφη. Επειδή είμαστε απρόβλεπτοι».  

Δεν υπάρχουν σχόλια: