2.12.19

Μυστική συνάντηση Παυλόπουλου – Καραμανλή...

...με φόντο την προεδρική εκλογή...

Για μυστική συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου με τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, κάνει  λόγο ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος στη στήλη του το «Στίγμα» στα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο». Η...
συνάντηση, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έγινε στο γραφείο του Κώστα Καραμανλή.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος: «Η συνάντηση έγινε μεν απομεσήμερο, αλλά έγινε με τρόπο τέτοιον ώστε να κρατηθεί μυστική και να μη διαρρεύσει. Και όντως για μερικές ημέρες ο στόχος (της μυστικότητας) επιτεύχθηκε, μέχρι που μου τη σφύριξε «κλέφτικα» ο γείτονας του Καραμανλή, του Κώστα, ο Τζέφρι (Πάιατ!!).  Αστειεύομαι. Για τον Πάιατ. Γιατί η συνάντηση έγινε.

Τρίτη, την περασμένη που ο μήνας είχε 26 και η πρωτεύουσα λιαζόταν από το πέρασμα του θηριώδους, ως και… βροντώδους, Γηρυόνη, δύο αυτοκίνητα, ένα επίσημο και ένα Skoda συνοδευτικό, σταμάτησαν έξω από το επί της οδού Παναγή Κυριακού ισόγειο γραφείο του Κώστα Καραμανλή. Από το «επίσημο» μαύρο πετάχτηκε με γρήγορες κινήσεις ο αγαπημένος Πρόεδρος Προκόπης και  χώθηκε μέσα στο κτίριο για να μην τον «συλλάβει» κανένα αδιάκριτο μάτι”

Η συνάντηση δεν ανακοινώθηκε και φυσικά δεν έγινε γνωστό το τι συζητήθηκε. Θεωρείται πάντως βέβαια ότι στο επίκεντρο της συζήτηση βρέθηκε το ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα προτείνει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης για την Προεδρία της Δημοκρατίας. 

Άγνωστο πάντως παραμένει αν ο Προκόπης Παυλόπουλος ζήτησε την στήριξη Καραμανλή για μια ενδεχόμενη νέα θητεία στην Προεδρία ή συζητήθηκε και η πιθανότητα να προταθεί ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής για Πρόεδρος...

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: