1.2.16

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή...

Κόντρα Μυλόπουλου με Μανιάτη-Λυκούδη στη βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

ΒΙΝΤΕΟ...

Ανέβηκαν για λίγο οι τόνοι στη βουλή όταν ο Γιάννης Μυλόπουλος απάντησε στον Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος νωρίτερα άφησε αιχμές για τον ορισμό του στη...
θέση του προέδρου της "Αττικό Μετρό".

"Σε ό,τι αφορά την παρατήρηση τι δουλειά έχει ένας καθηγητής των υδατικών πόρων να διοικήσει μια τεχνική εταιρεία σαν την Αττικό μετρό, θα μπορούσα αν ήθελα να είμαι δηκτικός να απαντήσω: την ίδια δουλειά που έχει ένας καθηγητής του κτηματολογίου, αγαπητέ παλιέ συνάδελφε και φίλε, να παράγει ενεργειακή πολιτική και εγώ θα έλεγα και με επιτυχία" είπε ο κ. Μυλόπουλος απευθυνόμενος στον κ. Μανιάτη, εννοώντας τη θητεία του στο υπουργείο Περιβάλλοντος.

"Συγκρίνετε μήλα με πορτοκάλια. Ο καθηγητής έχει εκλεγεί από τον λαό δεν έχει διοριστεί από τον κολλητό του υπουργό . Η διαφορά είναι τεράστια" του απάντησε ο κ. Μανιάτης, ενώ στη συνέχεια ο κ. Μυλόπουλος ότι οι τεχνικές του μάνατζμεντ στις οποίες έχει εμπειρία είναι παρόμοιες.

Στη συνέχεια ο κ. Μυλόπουλος απάντησε τις αιτιάσεις ότι έχει εκκρεμότητες με τη δικαιοσύνη λέγοντας: "Δηλώσω υπεύθυνα ότι δεν υπάρχει η παραμικρή νομική εκκρεμότητα και δεν ευσταθεί τίποτα από όσα αναμασώνται κατά καιρούς". Παράλληλα, απάντησε στα όσα του καταλόγισε ο Σπύρος Λυκούδης: "Δεν ντρέπομαι για τις πολιτικές μου απόψεις. Δεν είναι ντροπή να εκφράζει κανείς κάποιες πολιτικές απόψεις. Επέλεξα να μην κάνω δημόσιες σχέσεις μέσω της αρθογραφίας μου αλλά να είμαι χρήσιμος. Ποτέ δεν έγραψα κάτι προσωπικό οι εκτιμήσεις μου ήταν πάντα πολιτικές. Ό,τι μας ενοχλεί δεν είναι ύβρεις κατ’ ανάγκη".

Την αντίδραση του Γιάννη Τραγάκη όμως προκάλεσε και η αναφορά του κ. Μυλόπουλου ότι θα εφαρμόσει το ίδιο μοντέλο διοίκησης με το οποίο διοίκησε το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

" Αυτομάτως ομολογήσατε την αποτυχία σας όταν είπατε ότι θα διοικήσετε την Αττικό Μετρό όπως το πανεπιστήμιο. Αυτομάτως προεξοφλήσατε την αποτυχία σας" του είπε ο βουλευτής της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: