12.11.14

Δεν τον τρομάζουν, της «Αυγής» τα βόλια…

Ολομέτωπη επίθεση του Σταύρου Θεοδωράκη, κατά της εφημερίδας…

Λάβρος κατά της «Αυγής» εμφανίζεται ο Σταύρος Θεοδωράκης, κάνοντας λόγο για υβριστές και συκοφάντες που...
λένε ψέματα σε καθημερινή βάση κατά του «Ποταμιού».

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Η Αυγή παραποιεί. Δεν είναι η πρώτη φορά και δυστυχώς δε θα είναι η τελευταία. Σε σημερινό της δημοσίευμα εμφανίζει «το Ποτάμι υπέρ των προτάσεων της τρόικας»!

Το Ποτάμι είπε ότι η χώρα θέλει αλλαγές για να μη γυρίσουμε στο παρελθόν, σημειώνοντας μάλιστα ότι αυτές τις αλλαγές πρέπει να τις αποφασίσουμε «μόνοι μας χωρίς την τρόικα» και η Αυγή γράφει ότι «το Ποτάμι λέει ναι σε όλα όσα ζητάει η τρόικα». Προφανώς για μερικούς κομματικούς εγκεφάλους ή συνυπογράφεις τις ανακοινώσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ή αλλιώς είσαι με την τρόικα.

Κάθε μέρα σχεδόν στις σελίδες της Αυγής θα βρεις και ένα ψέμα για το Ποτάμι. Όταν ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε ότι «δεν είναι λύση η κυβέρνηση ειδικού σκοπού» η εφημερίδα έγραψε ότι «το Ποτάμι ζητάει κυβέρνηση ειδικού σκοπού». Παράλληλα δίνει συνεχώς χώρο σε προσωπικούς υβριστές και συκοφάντες, πιστή μάλλον στο δόγμα «λέγε λέγε κάτι θα μείνει». Δεν μας πτοούν βέβαια αυτού του είδους οι επιθέσεις αλλά θα είναι ψέμα να σας πούμε ότι δεν μας στεναχωρεί για το πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει και αυτή ακόμη η κομματική δημοσιογραφία...

Δεν υπάρχουν σχόλια: