21.5.24

Πόρτα καταπλάκωσε μαθητή σε δημοτικό σχολείο της Κηφισιάς...



Συνελήφθη ο εργολάβος...

Στο νοσοκομείο διακομίσθηκε εννιάχρονος μαθητής του 3ου δημοτικού σχολείου Κηφισιάς, ο οποίος καταπλακώθηκε από καγκελόπορτα την ώρα του σχολάσματος. Η πόρτα, που είχε τοποθετηθεί, σύμφωνα με... τις πρώτες πληροφορίες, πριν από λίγες μέρες, αλλά δεν είχε στερεωθεί. Την ώρα που η πόρτα έπεσε και χτύπησε το αγοράκι μαζί του βρίσκονταν άλλα δύο παιδάκια που ευτυχώς δεν χτύπησαν.

Το παιδί έχει διακομισθεί στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης και  υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία καθώς παραπονιόταν για πόνους στη σπονδυλική στήλη. Διαπιστώθηκε ότι η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία, αλλά παραμένει προληπτικά στο νοσοκομείο. Ο εργολάβος έχει συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ έχουν προσαχθεί άλλα δύο άτομα- εργάτες που είχαν πάρει μέρος στις εργασίες.

Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, στην περίφραξη του σχολείο γίνονταν εργασίες και τοποθετήθηκε νέα καγκελόπορτα. Πηγές από το δήμο Κηφισιάς αναφέρουν ότι ο εργολάβος είχε ζητήσει «να μην πειράξουν την πόρτα», αφού οι εργασίες δεν είχαν ολοκληρωθεί.  Αυτό είναι πρακτικά ανέφικτο, όταν στο χώρο κινούνται παιδιά από 6 έως 12 ετών και είναι απορίας άξιο πώς και από ποιον έγινε δεκτό το «αίτημα» του εργολάβου και κυρίως γιατί οι εργασίες έγιναν σε ώρες λειτουργίας του σχολείου. 


«Το παιδί βρίσκεται σε θάλαμο του νοσοκομείου. Εγώ και η μητέρα του βρισκόμαστε στο πλευρό του. Έχει πόνους στο κεφάλι και στη μέση αλλά εμφανή χτυπήματα δεν υπάρχουν. Είναι σοκαρισμένος ο μικρός αλλά ψύχραιμος» λέει στο protothema.gr ο Γιάννης Παντελεάκης , αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Κηφισιάς.

πηγη protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: