16.5.24

Κλείδωσε τη δεύτερη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ...



Προηγείται η Νέα Δημοκρατία στη δημοσκόπηση της MRB το πρώτο μέρος της οποίας προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, 24 ημέρες  πριν από τις ευρωεκλογές. Ο ΣΥΡΙΖΑ «κλειδώνει» τη δεύτερη θέση, με το ΠΑΣΟΚ να μένει τρίτο...

Την ίδια ώρα η πλειοψηφία διαφωνεί με την απόφαση να περιληφθεί ο Φρέντι Μπελέρης στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, ο οποίος πάντως συγκεντρώνει ποσοστά ΝΔ, ενώ οι περισσότεροι αξιολογούν θετικά τη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν στην Άγκυρα.

dimoskopisi1
dimoskopisi2
dimoskopisi03
dimoskopisi04
dimoskopisi05
dimoskopisi06
dimoskopisi07
dimoskopisi08
dimoskopisi09
dimoskopisi10
dimoskopisi11
dimoskopisi12
dimoskopisi13
dimoskopisi14
dimoskopisi-taftotita
dimoskopisi-taftotita02


Καταλληλότερος για πρωθυπουργός

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός εμφανίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 27,8% και ακολουθεί ο Στέφανος Κασσελάκης με 8,8%, ο Νίκος Ανδρουλάκης με 7%, ο Κυριάκος Βελόπουλος με 6,7%, η Ζωή Κωνσταντοπούλου με 3,3% και ο Δημήτρης Κουτσούμπας με 3,2%.

Πώς θα ψηφίσουν στις ευρωεκλογές

Το 60,3% απαντά πως θα ψηφίσει στις ευρωεκλογές για να στείλει μήνυμα δυσαρέσκειας στη ΝΔ, ενώ το 32,7% απαντά πως θα ψηφίζει γιατί η χώρα χρειάζεται κυβερνητική σταθερότητα.

Τι λένε για τη συμμετοχή Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ και τη συγκέντρωση Ράμα

Το 57,7% διαφωνεί με την ανοιχτή συγκέντρωση που πραγματοποίησε στο Γαλάτσι ο Έντι Ράμα την περασμένη Κυριακή, ενώ το 30% συμφωνεί.
 

Το 54,3% διαφωνεί με το χρονικό σημείο που πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση του Ράμα, ενώ το 26,1% απαντά πως έπρεπε να γίνει τώρα ή σε κάποια στιγμή στο μέλλον.
 

Το 44,9% αξιολογεί αρνητικά τη συμπερίληψη του Φρέντι Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, ενώ το 30,6% την αξιολογεί θετικά.

Πώς αξιολογούν τη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν

Το 55,6% αξιολογεί θετικά τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Άγκυρα, ενώ το 32,9% αρνητικά...

Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: