21.5.24

Τρόμος στον αέρα: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 30 τραυματίες...




Σε θρίλερ εξελίχθηκε η πτήση της Singapore Airlines, που εκτελούσε το δρομολόγιο από Λονδίνο προς Σιγκαπούρη...
Στην πτήση σημειώθηκαν έντονες αναταράξεις, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος και πάνω από 30 να τραυματιστούν, μετέδωσε το BBC.

Το Boeing 777-300ER με προορισμό τη Σιγκαπούρη εκτράπηκε προς Μπανγκόκ και προσγειώθηκε στις 15:45 τοπική ώρα (08:00 GMT).

Δεν είναι ακόμη σαφές τι ακριβώς συνέβη στην πτήση.

Οι αρχές της Ταϊλάνδης έστειλαν ασθενοφόρα και ομάδες έκτακτης ανάγκης στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi.

Η πτήση SQ 321 μετέφερε συνολικά 211 επιβάτες και 18 μέλη πληρώματος, ανέφερε η αεροπορική εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Η ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας

«Η πτήση #SQ321 της Singapore Airlines, που εκτελούσε δρομολόγιο από Λονδίνο (Χίθροου) προς Σιγκαπούρη στις 21 Μαΐου 2024, αντιμετώπισε σοβαρές αναταράξεις κατά τη διαδρομή. Το αεροσκάφος εξετράπη της πορείας του προς την Μπανγκόκ και προσγειώθηκε στις 15:45 τοπική ώρα.
Μπείτε στην τάση με τη συλλογή μας από μοντέρνα παπούτσιαusergoing.com
Αυτή η ιαπωνική καινοτομία καθαρίζει τα πάντα μέσα σε λίγα λεπτά!Synoshi

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι υπάρχουν τραυματίες και ένας νεκρός στο Boeing 777-300ER. Στο αεροσκάφος επέβαιναν συνολικά 211 επιβάτες και 18 μέλη του πληρώματος».

«Η Singapore Airlines εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του νεκρού. Προτεραιότητά μας είναι να παράσχουμε κάθε δυνατή βοήθεια σε όλους τους επιβάτες και το πλήρωμα που επέβαιναν στο αεροσκάφος. Συνεργαζόμαστε με τις τοπικές αρχές της Ταϊλάνδης για την παροχή της απαραίτητης ιατρικής βοήθειας και στέλνουμε μια ομάδα στην Μπανγκόκ για να παράσχουμε οποιαδήποτε πρόσθετη βοήθεια χρειαστεί. Θα παρέχουμε τακτικές ενημερώσεις στους λογαριασμούς μας στο Facebook και στο Χ».>

Δεν υπάρχουν σχόλια: