2.1.24

Ξεκινά εξόρμηση στην κοινωνία η Νέα Αριστερά...



Εξόρμηση στην κοινωνία ετοιμάζει με την αρχή του νέου έτους η Νέα Αριστερά, καθώς επιταχύνονται οι προσπάθειες συγκρότησης του νέου πολιτικού φορέα.

Και ήδη από σήμερα, ο πρόεδρος της ΚΟ της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης, ξεκινά τις περιοδείες του, με πρώτο σταθμό τη Θεσσαλία. Εκεί, μαζί με... βουλευτές θα επισκεφτεί τις πληγείσες από την κακοκαιρία Daniel περιοχές της Περιφέρειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Χαρίτσης,  θα συζητήσει με κατοίκους και φορείς, θα ακούσει και θα αναδείξει τα προβλήματα και τις ανάγκες ενώ θα πραγματοποιήσει αυτοψία στις πληγείσες περιοχές.

Όπως σημείωναν από τη Νέα Αριστερά, η ουσιαστική στήριξη των κατοίκων, η ανασυγκρότηση της περιοχής, το σχέδιο θωράκισης, η ανάγκη για ένα νέο παραγωγικό και αναπτυξιακό μοντέλο που θα ανταποκρίνονται στις νέες συνθήκες που επιβάλλει η κλιματική κρίση αποτελούν ύψιστη προτεραιότητα.

Η επίσκεψη θα ξεκινήσει στον Παλαμά και θα καταλήξει στην Λάρισα όπου θα υπάρξει συνάντηση με τον νέο περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα.

Παράλληλα με τις περιοδείες, η Νέα Αριστερά θέτει σε προτεραιότητα και την οργανωτική της συγκρότηση. Όπως έγραψε πρόσφατα το ethnos.gr, στόχος και κεντρική στρατηγική του επιτελείου της Νέας Αριστεράς είναι να γίνει άμεσα το επόμενο βήμα. Να μετεξελιχθεί δηλαδή, όπως τονίζουν πηγές της Νέας Αριστεράς, από Κ.Ο. σε κοινωνικό-πολιτικό ρεύμα που θα χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους προοδευτικούς και αριστερούς πολίτες

Οι διεργασίες για την κομματική συγκρότηση έχουν ήδη εκκινήσει με στόχο η Νέα Αριστερά να δώσει με αξιώσεις την μάχη των ευρωεκλογών. Μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου η Νέα Αριστερά έχει προγραμματίσει να προχωρήσει σε ανοιχτές συνελεύσεις με την παρουσία βουλευτών και στελεχών σε όλους τους νομούς...

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: