28.4.23

Ποιος θα χαρεί την επομένη των εκλογών...


Νόρα Ράλλη

Το τι έχουμε ακούσει αυτά τα τέσσερα χρόνια από πρωτοκλασάτα στελέχη της Ν.Δ., ούτε ο θεός το ξέρει.

Μόνο η ψυχούλα μας (και τ' αυτάκια μας, που δυστυχώς έχουν πάθει κοκομπλόκο από την τόση μπαρουφολογία): από το ότι η απλή αναλογική έφερε τον Χίτλερ στην... εξουσία μέχρι το ότι αν είχαμε περισσότερες ΜΕΘ θα είχαμε και περισσότερους νεκρούς.

Τη μια μέρα ο υπουργός να σκούζει πώς τολμάει ο ΣΥΡΙΖΑ να ρωτάει για την ασφάλεια στα τρένα και λίγες μέρες μετά να γίνεται η μεγαλύτερη εγκληματική τραγωδία.

Τη μια μέρα λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ότι καμία σχέση δεν έχει η κυβέρνηση με το Predator και ακριβώς την επομένη ο υφυπουργός Εξωτερικών επιβεβαιώνει πως η κυβέρνηση πούλησε το Predator στο Σουδάν.

Τη μια μέρα χάνουν ηλικιωμένοι το σπίτι τους για ελάχιστα χρέη στις τράπεζες (που είναι «χρέη» όχι γιατί φταίει ο «χρεωμένος» αλλά γιατί το επέλεξαν οι τράπεζες, τις οποίες ανακεφαλαιώσαμε εμείς, οι «χρεωμένοι», πάνω από 12 φορές και τώρα έχουν αυξήσει 200% τα επιτόκια) και την άλλη, επενδυτής της Κομοτηνής που χαριεντίζεται με τον Αδωνη Γεωργιάδη «κατορθώνει» να ξεπλένει πρόστιμο 5 εκατ. ευρώ από πλαστά και εικονικά τιμολόγια, καταβάλλοντας τελικά μόλις 7.500 ευρώ.

Πως η ανάπτυξη πάει σφαίρα, λέει ο Κ. Μητσοτάκης, με τον ΟΟΣΑ να βγάζει στη φόρα ότι ο μέσος πραγματικός μισθός στην Ελλάδα μειώθηκε 7,4%. Εχουμε τους περισσότερους νεκρούς στην Ευρώπη και ο κ. Πλεύρης ανακοίνωσε την ιδιωτικοποίηση όλων των νοσοκομείων.

Ποιος θα χαρεί, λοιπόν, την επομένη των εκλογών;...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: