28.2.23

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν ελέγχεται για απαγωγή και εκβιασμό...



Σε περίοδο κρίσης η γαλλική ομάδα, καθώς, εκτός από την καταγγελία γυναίκας κατά του ποδοσφαιριστή Χακίμι για βιασμό, έρχεται στη δημοσιότητα και ένα ακόμη σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται το όνομα του Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Σύμφωνα με... δημοσιεύματα στα γαλλικά μέσα ο πανίσχυρος πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, κατηγορείται για εμπλοκή σε υπόθεση απαγωγής και εκβιασμού Γαλλοαλγερινού επιχειρηματία και λομπίστα.

Ο λόγος για τον Ταγέμπ Μπ, ο οποίος συνελήφθη τον Ιανουάριο του 2020 στο Κατάρ και φυλακίστηκε, καθώς φέρεται να είχε στοιχεία για την παράτυπη επιλογή του Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Για τη διοργάνωση αυτή, άλλωστε, έπαιξε κομβικό ρόλο ο ιδιοκτήτης της γαλλικής ομάδας. 

Ο Ταγέμπ Μπ, αφέθηκε ελεύθερος μόνο αφότου παρέδωσε τα έγγραφα που είχε στην κατοχή του και φανέρωναν παράνομη συμμετοχή του Αλ Κελαϊφί στο σκάνδαλο με το πρόσφατο Μουντιάλ.

Ο εν λόγω επιχειρηματίας υπέβαλε στη συνέχεια επίσημη καταγγελία για παράνομη κράτησή του και πλέον η δικαιοσύνη ερευνά την υπόθεση, ενώ οι δικηγόροι του δηλώνουν ικανοποιημένοι με την Γαλλική Ομοσπονδία, η οποία αποφάσισε να ερευνήσει τις σχετικές καταγγελίες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: