15.5.25

Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στη «Left Media A.E.»...



Θα εκδοθούν τριακόσιες πενήντα χιλιάδες νέες ονομαστικές μετοχές με ονομαστική αξία δέκα ευρώ η κάθε μετοχή...
Εξελίξεις αναμένονται στον ραδιοφωνικό σταθμό 105,5 στο Κόκκινο και στην «Αυγή», ιδιοκτησίας «Left Media A.E.», καθώς, όπως ανακοινώθηκε προχωράει η διαδικασία αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας θα εκδοθούν τριακόσιες πενήντα χιλιάδες ονομαστικές μετοχές, με ονομαστική αξία δέκα ευρώ η κάθε μετοχή.

Η χρονική περίοδος ορίζεται από 12 Μαΐου 2025 έως και 31 Ιουλίου 2025.

Η ανακοίνωση της «Left Media A.E.» αναφέρει: 

Ηεταιρεία “Left Media A.E” με ΑΦΜ: 998914236 και ΑΡ. ΓΕΜΗ 6820001000, ιδιοκτήτρια του ραδιοσταθμού «105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» αποφάσισε, στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της, που πραγματοποιήθηκε στις 12 Μάϊου 2025, αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά το ποσό ύψους 3.500.000 ευρώ, με δημόσια εγγραφή, στο πλαίσιο της εξυγίανσης και αναδιοργάνωσης του ραδιοφωνικού σταθμού και  της διεύρυνσης της μετοχικής σύνθεσης της εταιρείας με νέους μετόχους.

Η χρονική περίοδο ορίζεται από 12 Μάϊου 2025 έως 31 Ιουλίου 2025.

Τα κεφάλαια που θα αντληθούν προορίζονται:

για την αποπληρωμή των δεδουλευμένων οφειλών προς τους εργαζόμενους
για την αναβάθμιση του ραδιοφωνικού προγράμματος και των προσφερόμενων ενημερωτικών και μουσικών εκπομπών στους ακροατές του.
για την πλήρη οργανωτική αναδιοργάνωση και ανασυγκρότηση της εταιρείας με στόχο τη διασφάλιση της βιωσιμότητάς της.
Η αύξηση θα συντελεστεί με την έκδοση τριακοσίων πενήντα χιλιάδων (350.000) νέων ονομαστικών μετοχών, με ονομαστική αξία 10,00 ευρώ για κάθε μετοχή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Left Media Α.Ε.

Αθήνα, 12-05-2025

Δεν υπάρχουν σχόλια: