5.5.24

Τα μηνύματα πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας για το Πάσχα...



Με ευχές, αλλά και αιχμές οι ανακοινώσεις των πολιτικών αρχηγών. 
Ευχές για την ημέρα του Πάσχα και την Ανάσταση από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ οι Στέφανος Κασσελάκης και Νίκος Ανδρουλάκης έσπευσαν να στείλουν μήνυμα με το βλέμμα στις ευρωεκλογές.

Η... Κατερίνα Σακελλαροπούλου παρακολούθησε την Ακολουθία της Αναστάσεως στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών και αμέσως μετά δήλωσε: Με την Ανάσταση του Κυρίου η ελπίδα γεμίζει και πάλι τις ψυχές μας. Εύχομαι το αναστάσιμο φως να γίνει οδηγός όλων μας προς έναν κόσμο χωρίς πολέμους, συγκρούσεις και μίση, με αγάπη και κατανόηση προς τον συνάνθρωπο. Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά!.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε το μήνυμά του από την Κέρκυρα επισημαίνοντας: 

Γεια σας από την Κέρκυρα, το νησί των Φαιάκων, εδώ που βρίσκομαι για τις μέρες του Πάσχα, να γιορτάσουμε την πιο σημαντική γιορτή της Ορθοδοξίας. Την Ανάσταση, τη μετάβαση από το σκοτάδι στο φως. Δηλαδή ακριβώς αυτό που έχω δει τόσο κόσμο να μου λέει. Είμαστε μαζί για ν’ αλλάξουμε τη χώρα μας. Πρέπει να αλλάξουμε. Από το σκοτάδι της αναξιοκρατίας και της ατιμωρησίας, στο φως της ελπίδας, της αξιοκρατίας, της δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της ειρήνης. Εύχομαι ολόψυχα σε όλες και όλους σας, όπου και να βρίσκεστε στον κόσμο, Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα και Χριστός Ανέστη

Από την πλευρά του ο Νίκος Ανδρουλάκης δημοσίευε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το μήνυμά του υπογραμμίζοντας: Το φετινό Πάσχα ας αγωνιστούμε για να μετατραπεί σε πέρασμα από έναν κόσμο πολέμων, δοκιμασιών και ανισοτήτων σε μια κοινωνία συμπερίληψης, ειρήνης και αλληλεγγύης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: