7.6.23

Τι… ψιθύρισε η Ντόρα Μπακογιάννη στον Κυριάκο Μητσοτάκη στα Χανιά...


BINTEO...
H… υπενθύμιση που έκανε η Ντόρα Μπακογιάννη στον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά το τέλος της ομιλίας του στις Βρύσες Αποκορώνου το πρωί της Τετάρτης, έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες.

Όπως... μπορείτε να διακρίνετε στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το zarpanews.gr, μόλις ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ολοκλήρωσε την ομιλία του, η Ντόρα Μπακογιάννη τον πλησιάζει λέγοντάς του:


«Πες τους ότι πρέπει να πετάξουν τα παλιά ψηφοδέλτια», με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει την υπενθύμιση στους πολίτες, για το τι πρέπει να προσέξουν κατά την εκλογική διαδικασία της 25ης Ιουνίου.


«Θυμίζω τα παλιά ψηφοδέλτια τα πετάτε. Βγαίνουν καινούρια ψηφοδέλτια. Μην πάει να πέσει στην κάλπη κανένα από τα παλιά ψηφοδέλτια», υπενθύμισε σαν καλός μαθητής ο Κ. Μητσοτάκης και συμπλήρωσε: «Θα σας δώσουμε καινούρια».

Υπενθυμίζεται πως κατά τις επόμενες εκλογές, δε θα γίνεται σταυροδοσία στους υποψηφίους, αλλά η επιλογή θα γίνει με λίστα, σύμφωνα με τη σειρά κατά την οποία εκλέχθηκαν οι υποψήφιοι στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Πηγή: koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: