9.6.23

Εκλογικός εκβιασμός Ντ. Μπακογιάννη απ' τη Ροδόπη προς τη μειονότητα...


Σε μια κυνική και απαράδεκτη δήλωση που αποτελεί ευθεία απειλή ενάντια στην μειονότητα προχώρησε η αδερφή του πρωθυπουργού και βουλευτής Χανίων της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη.

Ούτε λίγο ούτε πολύ η κ.α Μπακογιάννη απευθυνόμενη σε μέλη της μειονότητας στη Ροδόπη ισχυρίστηκε πως... εάν στις επερχόμενες εκλογές, η μειονότητα δεν στηρίξει τη ΝΔ τότε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα γι' αυτήν.

Παράλληλα κυνικότατα δήλωσε πως στην Αθήνα δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αγαπούν την μειονότητα και πως η ίδια ένιωσε απογοήτευση με τα αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μαΐου στη Ροδόπη, καθώς όπως η ίδια θεωρεί παρότι στήριξε έμπρακτα την μειονότητα, αυτή αντ´ αυτού ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή για την κ.α Μπακογιάννη που βρέθηκε με παρότρυνση του αδερφού της σε ειδική αποστολή στη Ροδόπη , μια επικείμενη κυβέρνηση της ΝΔ θα είναι κυβέρνηση όλων των Ελλήνων αρκεί να την έχει ψηφίσει πρώτα. 

Το ρεπορτάζ και το βίντεο από τον ιστότοπο Φωνή της Ροδόπης 

«Ομολογώ ότι απογοητεύτηκα πάρα πολύ. Με φέρατε σε δύσκολη θέση με όλους αυτούς που έδινα μάχη με όλους αυτούς στην Αθήνα για διάφορα θέματα της μειονότητας», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη απευθυνόμενη σε κατοίκους της Βυρσίνης Ροδόπης το πρωί της Παρασκευής 9 Ιουνίου. 

«Αντ' αυτού ψηφίσατε τον ΣΥΡΙΖΑ. Θέλω λοιπόν βοήθεια και στήριξη, διότι αν εσείς δεν με στηρίξετε εγώ δεν μπορώ να σας στηρίξω αύριο. Στην Αθήνα δεν είναι όλοι σαν εμένα που αγαπάω τη μειονότητα. Τώρα η κυβέρνηση θα είναι κυβέρνηση της ΝΔ. Τους βουλευτές τους βγάλατε, τώρα πρέπει να βγάλετε κόμμα και αυτό είμαστε εμείς. Έφερα στα Χανιά 41% που ποτέ εκεί ιστορικά δεν έχουν ψηφίσει τη ΝΔ, ούτε όταν ήταν ο πατέρας μου πρωθυπουργός, και δεν ψηφίζετε εσείς. Οπότε τώρα τι να κάνω; Γι' αυτό ήρθα εδώ για να περάσει το μήνυμα τώρα.  Χρειαζόμαστε στήριξη. Αν δεν μας στηρίξετε, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα», είπε προς τους κατοίκους του μειονοτικού χωριού της ορεινής Ροδόπης.

ης.


Αντώνης Τελόπουλος

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: