16.9.21

Τον μαλώνουν - δήθεν - τον Μπογδάνο...


ΒΙΝΤΕΟ

«Αυστηρή» προειδοποίηση (σιγά τα ωά) προς τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Μπογδάνο, αλλά και προς την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος έστειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως είναι... καταδικαστέες συμπεριφορές σαν και αυτές που αφορούσαν στην δημοσιοποίηση ονομάτων ανήλικων παιδιών και σημείωσε πως στο μέλλον τέτοιες συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές. 

«Αδιαπραγμάτευτη πολιτική της κυβέρνησης είναι να διασφαλίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα. Είναι αυτονόητο ότι όλα τα στελέχη πρέπει να ακολουθούν την αρχή αυτή. Ως εκ τούτου, η πράξη του κ. Μπογδάνου ήταν ένα λάθος. Ο ίδιος αναγνώρισε μεν το λάθος, ωστόσο οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι ανάλογα λάθη στο μέλλον δεν θα μπορούν να γίνονται ανεκτά», είπε χαρακτηριστικά.

Για την πορεία της πανδημίας, την οικονομία αλλά και το κυβερνητικό έργο αναμένεται να ενημέρωσε τους πολιτικούς συντάκτες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Αναφερόμενος ειδικά στα πανεπιστήμια, είπε ότι η κυβέρνηση έχει διακηρύξει ότι τάσσεται υπέρ της δια ζώσης πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και υπογράμμισε ότι το 87% των εκπαιδευτικών στα πανεπιστήμια είναι εμβολιασμένο πλήρως.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στη Σύνοδο Κορυφής των Μεσογειακών χωρών της ΕΕ, της MED9.  Θα είναι στην Αθήνα και η Πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον Ντερ Λάιεν, είπε. Παράλληλα ο κ. Οικονόμου αναφέρθηκε εξηγώντας τα οφέλη από το Ράλι Ακρόπολις είπε ότι ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. «Πάνω από 180 διεθνή ΜΜΕ μετέφεραν εικόνα σε όλο τον κόσμο και πάνω από 300.000 θεατές παρακολούθησαν το Ράλι», σημείωσε...


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: